2777
2789
عنوان

ساکشن گوش هرکی انجام داده بیاد

970 بازدید | 13 پست

بچها جفت گوشام کیپه قطره گلیسیرین میریزم بدتر گوشم کیپ میشه خیلی بده بنظرتون کی برم برا ساکشن؟دوروزه قطره میریزم دکتر گفته بعد پنج روز بیا ولی من تحمل نمیارم میخوام فردا برم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو روزم تحمل کن اگ یکم با دستمال اروم تمیز کن دستمالو فشار  تو گوشت یکمم قطره بریز دو روز بعد ...

قطره رو که میریزم گوشم کاااامل بسته میشه میترسم میگم به پرده اسیب نرسه همشم داره وز وز میکنه ینی بخاطر قطره اس؟بعد ساکشن خوب میشه؟

هر یک ساعت قطره بریز تو گوشت که خوب نرم شه فردا بروباید سه روز قطره بریزی وگرنه جرما در نمیان ادیت م ...

اخه باردارم میترسم برا بچه ضرر داشته باشه بعدکه قطره رو میریزم یکم سرگیجه میگیرم طبیعیه؟

اخه باردارم میترسم برا بچه ضرر داشته باشه بعدکه قطره رو میریزم یکم سرگیجه میگیرم طبیعیه؟

قطره نباید سرد باشه بریزی تو گوش باعث سرگیجه میشه 

اگه میخوای با اب بشوری با سرم حتما بشور وگرنه بعدش قارچ میگیری 

روغن ضرر نداره 

قطره رو که میریزم گوشم کاااامل بسته میشه میترسم میگم به پرده اسیب نرسه همشم داره وز وز میکنه ینی بخا ...

اره نه بابا چ اسیبی ب پرده ی گوشت بزنه اخه

من ۳یا ۴بار ساکشن کردم میدونم همش بخاطر چرک تو گوشاته صداها یکم تحمل کن بعد برو