2821
2789
عنوان

اسم پناه

279 بازدید | 15 پست

سلام سلام دوستان من اسم پناه و خیلیییی دوست دارم واسه دختر آیندم ولی انگار میگن ثبت احوال واسه دختر قبول نمیکنه شما اطلاع دارین که چه جوریه و اگه اسم قشنگی مثل پناه میدونین پیشنهاد بدین ممنونم

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

ماهور خیلی خوش آواست ب نظرم

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩

اسم‌دخترشاهرخ استخری پناهِ

فک نکنم مشکلی داشته باشه

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفتی پناه نمیدونم چرایادنگاه ولبخندافتادم😕ای خداهنوزنمیتونم اسم لبخندروهضم کنم😬

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

دخترعمه ام‌اسم دخترشو گذاشته فک نکنم مشکلی باشه

خودت برو تو سایت ثبت احوال این اسم‌سرچ کن ببین ثبت هست

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز