2777
2789
عنوان

جاری

260 بازدید | 27 پست

بلاگرفته زنگ زده ظهر میگه فلانی برای روز زن برای تو چی گرفته ما الان میخوایم بریم بازار گفتم ببینم برای تو چی گرفتن 😐 بعد الان شوهرم زنگ زد بهم گفت به فلانی چیزی گفتی گفتم نه فقط زنگ زده اینجوری گفته منم بهش گفتم ک چی گرفتی گفت داداشم زنگ زده بهم که زنت هنوز نیومده داره بهم ریزی می‌کنه زن من دعوا داره که چرا برای اون اینو گرفتن تو برای من نگرفتی منم گفتم من نمی‌خواستم بهم ریزی کنم فقط ازم سوال پرسیده من جواب دادم.بنظرتون ب داداشش زنگ بزنم یا به روی خودم نیارم خدایا توبه اینا دیگه چه خانواده ای هستن

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چرامردم فقط سن بالامیبرندعقلشون بچس خدایی اخه این کاراروبچه هم نمیکنه دیگه عین خواهرشوهرمن فقط رواعصابه ادم به سن وعقلش شک میکنه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
شما هیچ کاری نکن.به شوهرت بگو به برادرش بگه

نمی‌خوام هنوز نرسیده باعث دعوا و ناراحتی بشم بعدشم خب من ک اخلاق زن اونو نمی‌دونستم حالا شوهر من زحمت کشیده برام موقع عقد طلا نگرفته حالا ی گوشواره گرفت این دیگه حسادت داره؟

به روخودت نیار اگرم بحثی شدبگومن نمیدونستم اینقدحسوددورم هس

من واقعا نمی‌دونستم اخلاقش اینجوریه وگرنه نمیگفتم 

خدایی چرامردم فقط سن بالامیبرندعقلشون بچس خدایی اخه این کاراروبچه هم نمیکنه دیگه عین خواهرشوهرمن فقط ...

۳۰ سال سنشه یعنی ۱۱ سال از من بزرگتره ولی من خجالت کشیدم به جای اون با این کارش

من بودم برای اولینو آخرین بار برادرشوهرمو میشوندم سرجاش دیگه به شوهرم زنگ نزنه تو فعلا صبور باش ببی ...

اصلا من ک حرف بدی نزدم اون باید ب زن خودش بگه آدم باشه

۳۰ سال سنشه یعنی ۱۱ سال از من بزرگتره ولی من خجالت کشیدم به جای اون با این کارش

توهم بزن به جاریت بگو شوهرت به شوهرم زنگ زده واسه چی سره کادوی من دعواکردین اگه جنبه نداری چرامیپرسی گلم