2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو رفتی؟جایکه من قرص گرفتم بدون عکس سونو نمیفرستاد، چون میگف اگه خارج رحم باشه خطرناکه

نه بابا ده روزه پریودم عقب افتاده بود خودم شک کردم که حامله ام.بی بی چک زدم مثبت بود.تو شهر خودمون گیر نمیاد اگرم باشه گرونه.ایشون از ناصر خسرو گرفته بود.

نه بابا ده روزه پریودم عقب افتاده بود خودم شک کردم که حامله ام.بی بی چک زدم مثبت بود.تو شهر خودمون گ ...

اهان. این قرصااز هفته ۶ به بعد بهتر جواب میده، بازم هر دوساعت استفاده کن ده تاش رو، دمنوش تخم شوید و رازیانه با نبات دم کن بخور روزی دوسه بار

هیچ کس نمیدونه شوهرمم خونه نیس

وای عزیزم خیلی خطرناکه ممکنه حالت بد بشه...اسهال و استفراغ میگیری..حتما شربت شیرین بخور ،حتما به یه نفر خبر بده..نترس ولی فشار میوفته بهتره یکی پیشت باشه دردش یهو شدید میشه..هم واژینال هم زیر زبونی بزار..

دوس ندارم کسی بدونه

پس مراقب باش اگه حالت بد شد و خونریزیت خیییلی شدید شد زنگ بزن اورژانس..درد شدیدش چند ساعت طول می‌کشه اگه دفع کنی کم کم دردش آروم میشه..دیگه باید قوی باشی تحمل کنی..بعدازینکه قرصارو گذاشتی فعالیت کن