2777
2789
عنوان

راسته ک میگن علی انصاریان فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 52 پست

😐😐 قبل تاپیک زدن اول فکر کنین خب

که چی بشه زود بگن یا دیر. همین الان داشت تو اخبار میگفت وضعیتش مثل دیروزه

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

نه. تورو خدا نشر ندین تا رسمی نبوده خبر. ب دل خانوادش رحم کنین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علی انصاریان فردسیاسی هست که خبرش روبعدا بدن یه وقت شورش نشه؟؟؟؟؟عقل دارین قبل تاپیک زدن به عقلتون ر ...

ن عقل فقط تو کله توئه

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

ن که خیلی شخصیت برجسته ای هستن ایشون برا همین میخوان خبرشو کم کم به مردم بدن جمع کنین من قبل از این قضایا اصلا نمیشناختمش

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
نمرده ولی با دستگاه زنده س زیاد دووم نمیاره، خدا به دل مادرش رحم کنه

وای اون همه خنده کجا می ره لعنت به خاک حیف هست این جوان های ناکام 😭😭😭😭😭😭

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂

بنده خدا انشاالله که خدا و حضرت فاطمه شفاش بدن، اما اعلام خبر مرگش چه تاثیری رو مردم می تونه داشته باشه که نخوان الان بگن آخههه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
ن که خیلی شخصیت برجسته ای هستن ایشون برا همین میخوان خبرشو کم کم به مردم بدن جمع کنین من قبل از این ...

معروفن زیاد. شما نمیشناختی ک دلیل نمیشه برجسته نباشن اخه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بنده خدا انشاالله که خدا و حضرت فاطمه شفاش بدن، اما اعلام خبر مرگش چه تاثیری رو مردم می تونه داشته ب ...

شاید بخاطراینکه روز مادره :(

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین
ن که خیلی شخصیت برجسته ای هستن ایشون برا همین میخوان خبرشو کم کم به مردم بدن جمع کنین من قبل از این ...

منم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻