2777
2789
عنوان

عاشق کردن

191 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من میخوام فردا برم دیدن کسی که دوسش دارم تو محیط کارش البته بخاطر کار اداری میرم ولی منو میبینه بنظرتون چیکار کنم عاشقم بشه آخه اونم دوسم داره ولی عاشق نشده بنظرم چی بپوشم چیکار کنم چجوری حرف بزنم؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی خاطره بگم واسه تون یه بار دوستم میخواست بره دیدن طرفش غذا هم پخته بود دستپختو به طرف نشون بده خلاصه از ترس اینکه داداشش نبینه غذا واینا میبره زودترش امد خونه ما غذاشو گذاشتم رو در کتری که بخارش گرم نگهش داره یه لاک قرمز اوزدم دادم دوستم لاک زد رفت بعد نیمساعت زنگ زد بخدا عر میزد طرف تا ناخناشو دیده بود قابلمه غذا از ماشین پرت کرده بود پایبن دوستمم پیاده کرده بود که از ناخنات چندشم شد عین گرگ که گوسفند دریده قرمزن دوستم شوکه شده بود نمیدونست کجای کدوم خیابونه هیچوقت بخاطر اون لاک خودمو نبخشیدم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ی خاطره بگم واسه تون یه بار دوستم میخواست بره دیدن طرفش غذا هم پخته بود دستپختو به طرف نشون بده خلاص ...

اتفاقا دمت گرم

میدونی چرا؟

چون ذاتشو نشون داد که یک حییونه که به خاطر یه لاک بت دختر مردم اینطوری میکنه و اصلا عشقی نبوده بینشون ادم نبوده 

اتفاقا دمت گرم میدونی چرا؟ چون ذاتشو نشون داد که یک حییونه که به خاطر یه لاک بت دختر مردم اینطوری ...

باور کن صدبار از دوستم عذرخواهی کردم تاحالا اصلا هنوز صدای هق هق دوستم توگوشمه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
باور کن صدبار از دوستم عذرخواهی کردم تاحالا اصلا هنوز صدای هق هق دوستم توگوشمه

اخه ببین اون ادم تعادل روانی نداشته بخدا که در حق دوستت لطف کردی 

که اونو شناخته .... اگه واقعا دوستتو دوست داشت و آدم نرمالی بود این رفتارو نباید میکرد 

ب این چیزا نیس. وگرنه تا حالا صدبار عاشق همکارام شده بودم ازبس هرکار هرمدل ارایش و پوشش دارن حتا مدل حرفزدنشون هم یجوری میکنن. اما من اصلارتوجهی نمیکنم... 

عشق مقدس و پاکه. اگه واقعا بخادت و عاشقت باشه نیازی ب کاری نیس خودش عاشقت میشه.. عشق بزور نمیشه

اقای جاویدخوشتیپ ...