بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای اسلیو باید به یه میزان وزن خاص برسی تا جایی که من میدونم. من خودم پیش دکتر عصاره رفتم برای اسلیو معده مشاوره هم شدم. عمل راحتیه اما چون من مسافرت کاری داشتم انداختم اواخر شهریور عملم رو
ببین به خدا کار اشتباهیه. همون لیمویی رو ادامه بدی شاید اکی شه .یه سال صبر کن . آدم گرسنگی بک ...
وقتی تجربه چیزی رو ندارید اینقدر محکم نظر ندید این عمل واقعاااا عالیه اصلا هم سخت نیست دوان نقاهت زیادی هم نداره من به محض بهوش اومدن راحت راه رفتم اصلا درد خاصی نداشتم تو این ٤ ماه ٢٨ کیلو کم کردم بدون دغدغه و عذاب نخوردن انگار دوباه متولد شدم البته یه ماهه ریزش مو دارم که طبیعیه و موقتیه و چند ماه دیگه درست میشه بنظرم بهترین کار عمرم بود که واسه خودم کردم بعد بیست سال رژیم و عذاب به ارزوم رسیدم و راحت شدم
رفتم پیش خانم دکتر میترا معنوی البته من برای درمان رفتم چون مشکل داشتم و خیلییی ام راضی ام خیلی دکتر خوب و با سواد و خوش برخوردی هستند و مهم ترین مزیتی که دارند اینکه مشاوره انلاین دارند انقد سیستم مشاوره انلاینشون خوبه خانم دکتر خیلی از سوالای منو قبل از عمل اونجام پاسخ دادن من خیلی راضی ام