2777
2789
من ۱بهمن اسلیو شدم همسرم ۴بهمن به شدت عمل راحتی هست و از شر چاقی خلاص میشی من تو ۲۰روز ۱۰کیلو کم کرد ...

سلام هزینه عملتون چقدر شد؟ 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🩵

من ۱بهمن اسلیو شدم همسرم ۴بهمن به شدت عمل راحتی هست و از شر چاقی خلاص میشی من تو ۲۰روز ۱۰کیلو کم کرد ...

راضی هستی عزیزم

خیلی ضعف و عذاب کشیدی؟

بخیه و ایناش چجوریه؟

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای اسلیو باید به یه میزان وزن خاص برسی تا جایی که من میدونم. من خودم پیش دکتر عصاره رفتم برای اسلیو معده مشاوره هم شدم. عمل راحتیه اما چون من مسافرت کاری داشتم انداختم اواخر شهریور عملم رو

سلام شما انلاین هستید عزیطم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اسلیو باید به یه میزان وزن خاص برسی تا جایی که من میدونم. من خودم پیش دکتر عصاره رفتم برای اسلی ...

عزیزم هزینه چقدر گفتن بهتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا انقد رژیم گرفتم و باشگاه رفتم دیگه خسته شدم البته الان دارم با لیمومی کم میکنم ولی طول می‌کشه ا ...

عزیزم اصلا نترس اصلا عمل سخت نیست من ٤ ماهه اسلیو کردم خیلی راضیم تمام عمرم رژیم بودم الان راحت شدم تو این مدت ٢٨ کیلو کم کردم

ببین به خدا کار اشتباهیه. همون لیمویی رو ادامه بدی شاید اکی شه .یه سال صبر کن .  آدم گرسنگی بک ...

وقتی تجربه چیزی رو ندارید اینقدر محکم نظر ندید این عمل واقعاااا عالیه اصلا هم سخت نیست دوان نقاهت زیادی هم نداره من به محض بهوش اومدن راحت راه رفتم اصلا درد خاصی نداشتم تو این ٤ ماه ٢٨ کیلو کم کردم بدون دغدغه و عذاب نخوردن انگار دوباه متولد شدم البته یه ماهه ریزش مو دارم که طبیعیه و موقتیه و چند ماه دیگه درست میشه بنظرم بهترین کار عمرم بود که واسه خودم کردم بعد بیست سال رژیم و عذاب به ارزوم رسیدم و راحت شدم

منم ۲۰سالمه ۴۰کیلو اضافه وزن دارم اما بستگی به معدت داره عزیزم از بیست به بالاس هزینش ، رفلاکس معده ...

پیکرتراشی به درد کسی میخوره که لاغر کرده  و پوست اضافه داره کسی که زیاد میخوره و چاق میشه فایده نداره پیکر تراشی دوباره چاق میشه و عملش بی فایدست

هر سوالی داشتی ازم بپرس گروه واتساپم چند تا دارم خواستی بهت معرفی میکنم همشون هم از عملشون راضین اصل ...

سلامگلم هنوز گروه واتساپ رو دارید؟منم تصمیم به جراحی دارم 

برات درخواست دوستی فرستادم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بله من انجام دادم 

رفتم پیش خانم دکتر میترا معنوی البته من برای درمان رفتم چون مشکل داشتم و خیلییی ام راضی ام خیلی دکتر خوب و با سواد و خوش برخوردی هستند و مهم ترین مزیتی که دارند اینکه مشاوره انلاین دارند انقد سیستم مشاوره انلاینشون خوبه خانم دکتر خیلی از سوالای منو قبل از عمل اونجام پاسخ دادن من خیلی راضی ام 

لینک مشاوره انلاینشون هم اینه

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-میترا-معنوی

عزیزم اصلا نترس اصلا عمل سخت نیست من ٤ ماهه اسلیو کردم خیلی راضیم تمام عمرم رژیم بودم الان راحت شدم ...

سلام عزیزم گروه دارین در مورد اسلیو منم میخوام 

یکی از عزیزانم میخواد اسلیو کنه من نمیزارم میترسم الان پیام شما رو خوندم امیدوارشدم اگه گروه دارین منم عضو کنین لطفا