2777
2789
عنوان

😤پریود نامنظم😤

112 بازدید | 11 پست

دوستان گلم من ۲۱ سالمه که از ۱۶ سالگی پریودیام نامنظم بود تا ۱۸ که ۱۰ کیلو وزن کم کردم و تا ۵ بار پست سر هم منظم منظم شده بود و هیچ مشکلی نبود تا این که من ۱۹ سالگی ازدواج کردم و دوباره وزنم زیاد شد و تا الان اصلا بدون قرص و آمپول پری نمیاد اصلاااااا😔یعنی ۷ ماهم بگزره نمیاد و من قصد بچه دار شدن دارم و وزنمم مثل قبل پایین نمیاد یه جورایی استپ کرده توروخدا بگید چیکار کنم پری منظم بشه کسی تجربه داره........کمکم کنید 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
👍🏻
6
66%
👎🏼
3
33%
خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوفاستون

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
برو تحت نظر دکتر رژیم تغذیه کم میکنی

رفتم من خیلی استرس دارم شوهرمم نمیزاره در کنار رژیمم برم کلاس قبلا ها خیلی خوب کم میکردم الان نمیشه😭😭فقط تو خونه ورزش میکنم که اونم اثری ندارخ

کم کاری تیروئید نداری 

نه من هیچ مشکل تیروئید و هورمون مردونه و اینا ندارم فقط تنبلی تخمدانه که اونم با اچ سی جی ۱ فولوکول غالب دارم ولی نمیشه😤

برای چیه این

منظم کردن پری و کمک ب بارداری

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘