2777
2789
عنوان

علی انصاریان

394 بازدید | 20 پست

برای سلامتی همه بیمارا دعا کنیم برای سلامتی آقای انصاریانم یه صلوات بدیم دلم گرفت این خبرو خوندم 

پزشک معالج علی انصاریان گفت: ۱۰۰ درصد ریه‌های انصاریان درگیر ویروس شده است. سطح اکسیژن خون انصاریان مدام در حال تغییر است. 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دکتر هاشمیان، پزشک معالج علی انصاریان درباره آخرین وضعیت او گفت: وضعیت جسمانی انصاریان و پیشرفت بیماری این پیشکسوت فوتبال کشورمان همچنان وخیم، ناپایدار و نگران کننده است.  

هاشمیان در ادامه گفت: همانند روزهای قبل در حال دارو درمانی و استفاده از درمان‌های کلاسیک ریوی برای درمان این پیشکسوت فوتبال هستیم. انصاریان دچار زجر تنفسی شده و در حال‌ای آر دی اس هستیم. در حال استفاده از تهویه غیر تهاجمی برای بهبود وضعیت علی انصاریان هستیم وامیدواریم. ۱۰۰ درصد ریه‌های انصاریان درگیر ویروس شده است. سطح اکسیژن خون انصاریان مدام در حال تغییر است. 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیروز نوشته بود سطح اکسیژنش رسیده به ۳۰ درصد وتا دوساعت دیگه بیشتر دوام نمیاره.ولی خداراشکر یکروزم بیشترشده.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
اين آخرين خبره؟ بهتر نشده؟

آره عزیزم 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

ای بابا در طی این یک سال اونقدر جوونهامون رو از دست دادیم که خدا داند و بس،اینا چون مطرحن این همه عزیز شدن برای مردم.جوونای دیگه چی پدر مادر نداشتن؟؟؟؟!

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤
فکر نکنم شانسی برای برگشت داشته باشه،یکی لز اقوام ما جوون ۲۶ساله یک ماه بستری شد کلیهاش و قلبش هن در ...

خدا رحمتش کنه 😔