2777
2789

فلا ک همه تاپیک تبریک نگفتن زدن کادو پیشکش

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

تا دیروز دلم یچیز خفن میخواست

ولی حالا هرچی باشه قبوله

فقط بده🥺😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظرتون مردا با گذر زمان بیخیال تر نسبت ب روز زن نشدن؟!😒

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
😂😂😂

😂😂😂چون خودمو میشناسم😅😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

خانما شما استوری گذاشتین برای روز مادر؟من کل خانواده گذاشتن فقط من نذاشتم دیشب رفتم پیش مامانم کادو و شیرینی بردم از استوری گذاشتن خوشم نمیاد بنظرم خیلی بی خوده حالا بنظر شما مامانم انتظار داره بذارم

ب نظرتون مردا با گذر زمان بیخیال تر نسبت ب روز زن نشدن؟!😒

نه بابا بیخیال چی 

دیروز من کل گل فروشی و شیرینی فروشی های شهرو زیر پا گذاشتم غلغله بود صف گرفته بودن اقایون اصلا وحشتناک بود