2777
2789
عنوان

روز زن

251 بازدید | 44 پست

روز زن چی هدیه گرفتید 🤔🤔🤔

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من اصن هیچ توقعی نداشتم بخدا 

از دیشب انقد اینجا از روز زن و کادو گفتن ک الان انقد پر شدم ک شوهرم برام کادو نخره طلاق میگیرم ازش☹️😐

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
هیچی😐

به نظر من روز زن زیادم مهم نیستا منم از امسال گرفته برام مهم تولده😍😍😍

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
وای من اصن هیچ توقعی نداشتم بخدا  از دیشب انقد اینجا از روز زن و کادو گفتن ک الان انقد پر شدم ...

به نظر من روز زن زیاد هم مهم نیس برا منم امسال گرفت دو سال بود نمیخرید مهم تولدته😍😍😍

قراره بعداز ظهر بریم خرید میخوام  هودی بخرم

مبارکت باشه عزیزم 

من دوست دارم روز زن برام کادو بگیره ولی ولنتاین برام کادو میگیره

ولنتاین ک بهتره.. 

به نظر من روز زن زیادم مهم نیستا منم از امسال گرفته برام مهم تولده😍😍😍

اهان همسرم چی گرفته؟فک کردم میگی برا مامان و مادرشوهرم چی گرفتم

همسرمو شب میام بهت میگم  شب معلوم میشه چی گرفته

پارسال گوشواره خریده بود امسالم یه ماه پیش طلامو عوض کرد 4 تومن گذاش روش بهترشو خرید گف کادوی روز زنمه

حالا باز شب چیزی خرید میام میگم😍

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
فدات گلم روزتون مبارک

همچنین🌹🌹🌹

به نظر من روز زن زیاد هم مهم نیس برا منم امسال گرفت دو سال بود نمیخرید مهم تولدته😍😍😍

تولدمم انقد غر میزنم تا میگیره😂😂 دیگ تصمیم گرفتم هیچی نگم

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅