تللا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 399 عنوان آرمیا بیاین😐🥺 60 بازدید | 7 پست بایستتون کیست؟🥺خودم نامجون🥺 1399/11/15 | 10:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 ببخشید ولی خنده ام میگیره چطور این قدر طرفدار این خواننده هایین در حالی که حتی اونا نمیدونن که شماها وجود دارین؟! بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
تللا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 399 ببخشید ولی خنده ام میگیره چطور این قدر طرفدار این خواننده هایین در حالی که حتی اونا نمیدونن ک ... 😑اولا که اونا میدونن یه کشوری به اسم ایران وجود داره که توش یه عالمه ارمی هستدوما😒خواننده های ایرانی خوبن که همش اهنگای چرت میخونن😒😒
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 😑اولا که اونا میدونن یه کشوری به اسم ایران وجود داره که توش یه عالمه ارمی هست دوما😒خواننده های ای ... اها من نمیدونستم که میدونناره بابا منم گوش میکنم اهنگاشونو باحان ولی بعضیا خیلی ناناز طرفداریشونو میکنن دیگه😂 بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
تللا مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 399 اها من نمیدونستم که میدونن اره بابا منم گوش میکنم اهنگاشونو باحان ولی بعضیا خیلی ناناز طرفداریشونو ... 😂اره بعضیا خیلی چس بازی درمیارن دیگه فقط اگه هیتر بودی...جرت میدادم
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 😂اره بعضیا خیلی چس بازی درمیارن دیگه فقط اگه هیتر بودی... جرت میدادم اصلا نمیدونم چی هست😆😆 بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.