2777
2789

عجیب ترین رسم و رسوماتی که شنیدین و دیدین و بگین بخندیم  

تیکر امتحانامه🙂                       قربونت برم میشه واسه اینکه امتحانامو خوب بدم یه صلوات بفرستی😘🥰

نبات میذارن تو شرت عروس اخر شب میدن ب داماد بخوره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم دستمال خونی که ازش متنفرم 

مخالفان ریپلای_نزنین#  

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

پس دیگه نبات خوردنو تا ۵ ماه تحریم کنم 😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

واقعا😂😂رسم کجاست؟؟

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه

مادر شوهرم می گفت ما رسم داریم شب عروسی حنا دست عروس میزاریم فامیلامونوبرای مادر داماد کادو میارن .بعدا فهمیدم اون کادوها برای عروس بوده 😑

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
اینکه قبل ازدواج خواهر و مادر دوماد باید با عروس برن حموم😐حتی قبل عقد

الان آپدیت شده میرن استخر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁