nazanin_ranjbar مدیر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 عنوان بیبی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 17 پست بچه ها امروز یه روز قبل موعدمه بیان ببینین باردارم؟ من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 1399/11/15 | 08:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 سلام عزیزم منم ۴ روز مونده به موعد بی بی زدم هاله انداخت آز دادم مثبت بود شما هم انشالله بارداری. یه خط خیلی خیلی کمرنگه بعد دوسه دقیقه دیدمشهمش فکرمیکنم خط های دور اون خط اصلیه من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم
mamanben عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 77 نه عزیزم منم همینطور بودم انشالله که بارداری و یه نی نی صحیح و ساللم میاد بغلت.
nazanin_ranjbar مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 1138 نه عزیزم منم همینطور بودم انشالله که بارداری و یه نی نی صحیح و ساللم میاد بغلت. خداازدهنت بشنوه خواهر جلومسجدم برات دعاکردم من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم