2777
2789
عنوان

طرز تهیه آش اوماج تبریز (اوماج آشی)

5726 بازدید | 9 پست

آش اوماج تبریز (اوماج آشی)

میزان ادویه رو مطابق با سلیقه تون تنظیم کنید

عدس یک پیمانه

پیاز یک عددمتوسط رو به بزرگ

سبزی خشک بدون ساقه (تره سه ق غ ،ریحان بنفش ۲ق غ،مرزه یک ق غ)

روغن ۲ق غ

آرد یک ق غ معمولی(برای غلظت آش استفاده می شه)

ادویه(زردچوبه یک ق غ سرخالی،نمک یک ق غ سرخالی، فلفل قرمز یک ق چ )

آرد نیم پیمانه برای تهیه  اوماج

اختیاری (آب قلم  ،کشک برای تزیین )

این آش تنده و کمی آبکی است زیادی غلیظ ش نکنید  و سبزی کمی داره

عدس رو پاک میکنیم میشوریم و با ۸ یا ۱۰ پیمانه آب سرشو میزارم بپزه تقریبا ۴۰ دقیقه طول میکشه تو این مدت ما اوماج رو درست میکنیم

*طرز تهیه اوماج

(نیم لیوان آرد رو داخل سینی می ریزیم بعد با آبپاش روی تمام سطح آرد آب میپاشیم یک لایه از آرد خیس بشه کافی هست بعد آرد رو بین دو تا کف دستامون می سابیم  این کار رو اونقدر ادامه میدیم تا آرد کمی شبیه خمیر بشه وبعد کل ارد رو شبیه یه توپ میکنیم کمی با آبپاش روش اب میپاشیم تا خمیر کمی لطیف بشه ولی اصلا چسبناک نشه بعد از خمیر گلوله های کوچیک اندازه نخود میکنیم آخرسر روی گلوله‌هاآرد می پاشیم که بهم نچسبن این گلوله ها میشن اوماج)

وقتی عدس تقریبا پخت، پیاز رو که نگینی خردکرده بودم +ادویه به غیر از فلفل +روغن  و سبزی رو اضافه میکنم هم میزنم بعد یک ق ارد داخل یک لیوان آب سرد حل میکنیم و درحالی که آش رو هم میزنم داخل آش می ریزم بعد اوماج های درست شده رو کم کم داخلش میریزم و هم میزنم بعد می زارم تقریبا یک ساعت با شعله متوسط و سربسته بپزه هر از گاهی هم میزنم که ته نگیره اگه اخر سر آبش زیاد بود سر شو برمیدارم تا ابش بخار بشه.  بعد از این مدت چک میکنم که  اوماج پخته یا نه ؟ پخته بود  فلفل رو اضافه میکنم میزارم یکی دودقیقه بجوشه و زیرشو خاموش میکنم بعد میخوریم.

از کجا بفهمم که اوماج پخته ؟ اگه اوماج رو درست آماده کرده باشید موقع پخت کمی پف میکنه و داخل و بیرونش یک رنگ میشه اگه اوماج رو نصف کردید نباید داخلش آرد خام دیده بشه یا حالت خمیری داشته باشه موقع خوردن نباید لای دندون گیر کنه .

.،اگه اش شور شد کمی ارد رو با اب سرد حل کنید و درحالی که دارید آش رو به هم میزنید اضافه اش کنید بزارید کمی بپزه تا طعم خامی ارد از بین بره

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

من عاشقشم ترکیم اما مال تبریز نیستیم مامانم استادشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یادش بخیر مادرم بچه بودم میپخت خدا رحمتش کنه مادرمو

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم.باکدو میپخت

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
یادش بخیر مادرم بچه بودم میپخت خدا رحمتش کنه مادرمو

خدارحمتشون کنه

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
خدارحمتشون کنه

ممنون عزیزم💖💖💖💖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
ممنون عزیزم💖💖💖💖

💕💕🌹🌹🌸