2777
2789

روزتوون مبارک باشه خانومای خوشگل😍😍😍😍 مادرای مهربووون 😍😍😍😍😍😍بچه هل عکس منظورم این بود شما بزارید ببینم کادو هاتونو 

من خودم کادویی ندارم که هیچ اینقدر دلم گرفته که حد نداره😔ولی خوش ب حال بقیتون برای منم خیلی دعا کنید حتی شده یه صلوات بفرستید😔

بگذریم کامتون تلخ نکنم😜بیاید بزارید ببینم چی شده سوپرایز ها چی بوده برای ماماناتون چیا خریدید و مادرشوهر

❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ فردا نیس چرا همه امروز گرفتن

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

منکه هنو نگرفتم ولی شوهرم همیشه اکثرا پول میده

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

اسی عزیزم ببخشید اگ دوست نداری بگو لینک رو پاک کنم

میشه عکسای منم ببینید نظر بدید؟؟🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5851972/عکس-کادو-پست-اول-picture-4

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

قهرم خونه بابامم

بابامم بهش گفته چندروز نه بیاد نه زنگ بزنه منم بلاکش کردم از همه جا

روز زن هم تعطیل

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

شوهر من اوایل ازدواج میگفت روز مادره تو که مادر نیستی حالا هم میگه مگه مادر منی دخترت برات بخره 🤣🤣اما خداییش امشب بهم پول داد.خدا برای همه خوشی و شادی رو نصیب کنه

اینقدر تو این مدت حرص خوردم از بیپولی و قرض و بدهکاری که خدا میدونه .این کادو هم هرچند کم ولی چون میدونم شرایط مالیش خیلی بده به دلم نشست

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b