2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چندجا خوندم زشتی وجود نداره     پس چطور بعضی ها زشتن   بعضی ها زیبا     &nb ...

چون ما انسان ها خودمون معیار زشتی و زیبابی و درست کردیم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

اره مهنه ما تو خوابگاهنون ی دختره خییای ناز بود بدون هیچ عمل زیبایی خیلی صورت دلنشین و مهربونی داشت بچه ها عااشقش بودن بیشار ب خاطر ظاهر دلنشینی ک داشت....

هر وقت میومد کنفرانس بده همه پچ پچ میکردن میگفتن چ خووشگله چ نازه

چون ما انسان ها خودمون معیار زشتی و زیبابی و درست کردیم

اگه زشتی وجود نداره  پس دیگه نباید هیچ تلاشی واسه زیبایی اندام و چهره و پوست کنیم   همینجوری زیباییم  مگه نه ؟ 😂

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂
به نظر منم مهمه در وهله اول اشنایی با آدما ولی من بعضی ها شاید چهره معمولی رو به پایین داشتن ولی به ...

واسه خودم زیاد مهم نیس   ولی اطرافیانم رو میبینم همه زیبایی چهره واسشون مهمه   حتی شوهرم 

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂
واسه خودم زیاد مهم نیس   ولی اطرافیانم رو میبینم همه زیبایی چهره واسشون مهمه   حتی شو ...

دقیقا مهمه به نظرم چون زیبایی آدما رو جذب میکنه ولی خیلی شده به به آدم زیبا جذب میشی ولی رفتاراش باعث میشه ازش دور شی.  

کسایی هم که میگن زیباییی مهم نیست به نظرم اشتباه میکنن ولی زیباییی همه چیز نیست.