2777
2789
عنوان

خون گریه میکنم

254 بازدید | 9 پست

سلام ...من شوهرم سنگ کلیه ش تو upj گیر کرده ک یه بار سنگ شکن کرد و نشکست...الان میگن امکانش هست کلیه ش از دست بره ...ما با بدبختی با عشق بعد از ۱۲ سال با هم ازدواج کردیم...خواب ندارم...انقد گریه میکنم تو حمام ک گلوم ورم کرده...خودمم مشکل گره تیرویید دارم...اگه شوهرم واقعا کلیه ش از دست بده چی...چه کنم از غم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که دفع میشه،خدا شفا بده عزیزم 😔

ممنونم...دکترا خیلی دارن دست دست میکنن...میترسم...احتمال هم میدن ک از دست رفته باشه...چون یک ماه پیش سنگ شکن کرده...الانم باز سریع جابجاش نمیکنن ک وقت از دست نره...

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
خدا نکنه عزیزم امیدوارم مشکل همسرتون به سادگی رفع بشه و لطمه ای به کلیشون وارد نشه شما هم خودتو نا ...

خیلی دوسش دارم بخدا با مشقت ب هم رسیدیم...خدا میدونه چه روز تلخی و چه شب تلخی دارم....

ممنونم...دکترا خیلی دارن دست دست میکنن...میترسم...احتمال هم میدن ک از دست رفته باشه...چون یک ماه پیش ...

پیش دکتر خوب ببرین ،حمد میخونم به نیت شفا براش ،انشالله که خیر پیش میاد

هر چیز که در جستن آنی آنی!
خیلی دوسش دارم بخدا با مشقت ب هم رسیدیم...خدا میدونه چه روز تلخی و چه شب تلخی دارم....

بله واقعا من درک میکنم

ادم اصلا طاقت نداره ناراحتیه کسی که دوستش داره رو ببینه 

امیدوارم مشکل همسرتون با یه روش ساده رفع بشه و اصلا به سلامتیشون لطمه ای نخوره

گلم شما هم ارامش خودت رو حفظ کن

انشاالله خداوند همسرت رو بهت ببخشه💚