2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂

ولی من دیگ برام مهم نی

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

من برعکس با دوستم قهر میکنم😅

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

@نی_نی_یار_شب    مارو میگه ها عشق دلم😘😍😍😍

خدایا کرمتو شکر  این همه جذابیتو ی تنه به ی نفر داری اخه انصاف نیس😍😍❤😙😙😭😭

@نی_نی_یار_شب   روزای قبل آشناییمون سو تفاهم بود😭😭

اخه چطور بدون تو من زنده بودم😭😭

خدایا مرسی عشقمو افریدی

خدایا_شکرت#  

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
@نی_نی_یار_شب    مارو میگه ها عشق دلم😘😍😍😍 خدایا کرمتو شکر  این همه جذابیتو ی ...

@نی_نی_یار_شب  

دوست عزیزم 😘😍😍😍 چه خاطراتی که ما با هم پشت سر گذروندیم بین این همه تاپیک باز همو پیدا کردیم دست تو دست هم 😘😍😍😍 من حسودم تو هم فقط دوست خودمی 

کاربر خانم😐😂
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792