2777
2789
من عصبی میشم کهیر میزنم ، بادمجون و سیر و انگور و خربزه هم بخورم گلوم ورم میکنه در حد خفگی

من سس رو میخورم اسپری رو هم میزنم 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من به مرغ،بوقلمون،بلدرچین،تخم مرغ،ماهی،میگو،کنجد،تمام مغزیجات،برنج و گندم و میوه های تابستانه آلرژی داره.بجز برنج و گندم که خفیفه بقیش خیلی خیلییی شدید طوری که اگه حتی یه ذره کوچولو بخوره سیستم گوارش و تنفس و پوست و ... بشدت آسیب میبینه😔

من به بادمجون و توت فرنگي آلرژي دارم و كهير ميزنم، يا اگه يه شلوار تنگ يا جنس پلاستيكي مانند بپوشم كهير ميزنم، الانم يه دختر در سال و نيمه دارم به پسته حساسيت داره كهير ميزنه  و مدام سرفه ميكنه 

پسر من به مرغ،بوقلمون،بلدرچین،تخم مرغ،ماهی،میگو،کنجد،تمام مغزیجات،برنج و گندم و میوه های تابستانه آل ...

چه بد ولی میگن بزرگ شن این جور بچه ها آلرژی شون خوب میشه

من به بادمجون و توت فرنگي آلرژي دارم و كهير ميزنم، يا اگه يه شلوار تنگ يا جنس پلاستيكي مانند بپوشم ك ...

دخترتون چقدرشبیه منه 🤦‍♀️🤦‍♀️منم سس میخورم تنگی نفس و سرفه میکنم میترسم بچه ام هم بگیره آخه شوهرم هم بچه بوده به بادمجون آلرژی داشته😔😔😔

[QUOTE=175528368]دخترتون چقدرشبیه منه 🤦‍♀️🤦‍♀️منم سس میخورم تنگی نفس و سرفه میکنم میترسم بچه ام هم ...

قرص میخوردم حالم بهتر شد دیگه نخوردم الان بعضی اوقات اسپری میزنم 

من به بادمجون و توت فرنگي آلرژي دارم و كهير ميزنم، يا اگه يه شلوار تنگ يا جنس پلاستيكي مانند بپوشم ك ...

منم قبلا خیلی کهیر میزدم مخصوصا به ماهی و تخم مرغ خیلی حساس بودم رفتم پیش دکتر سیدی تخصصشون ایمونولوژی و آلرژی بود. خیلی اخلاق خوبی دارن چند جلسه رفتم پیششون خوب شدم. الان خیلی بهترم رعایت کنی خیلی بهتر میشی

منم قبلا خیلی کهیر میزدم مخصوصا به ماهی و تخم مرغ خیلی حساس بودم رفتم پیش دکتر سیدی تخصصشون ایمو ...

سلام عزیزم اتفاقا منم برای درمان آلرژی چشمی رفتم پیش دکتر سیدی واقعا دکتر خوبی هستن خیلی با تجربه ان