2777
2789
عنوان

خاستگار

201 بازدید | 18 پست

سلام برای دختر دوستم این تاپیک رو میزنم دوستم یه دختری داره 20سالشه  حقوق میخونه داره برای لیسانس میخونه و پدرش به شدت متعصبه و خاستگارا دخترشو رد میکنه و اجازه نمیده به دخترش که انتخاب کنه به گفته مادر دختره یه خاستگار برای دختر هست 26سالشه ولی دیپلمه و تقریبا خانوادش 6ماهه درگیرن که دختر این خانواده رو بگیرن ولی پدرش میگه نه شغل پسره کشاورزیه و مال و اموال داره دختره خودش ادم ساده و قانعیه ولی پدرش میگه باید درحد دخترم باشه حتی نمیزاره همدیگه رو ببینن که ایا از هم خوششون میاد یا نه بنظرتون چیکار کنه هرچی به هرکی رو زدن حتی مادر خود پدره گفته بهش گفته من دختر نمیدم دختره هم رابطه خوبی با پدرش نداره و صمیمی نیستن پدره حرف زنشم گوش نمیده شما تجربه ای دارین که بنده خدا چیکار کنه؟

بنظرم پدرش حق داره چه عجله ای داره ازدواج کنه 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

باباش راست میگه بنظرم خدایی 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباهه حق داره 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

خب این اقا اصلا به دختر خانم نمیخوره  بزاره دخترش درسشو بخونه بعد ازواج کته ببخشی به نظرم مادرش فقط میخواد دختر شوهر بده ولی پدر دختر واقع بینه 

میرقصانم زندگی را به سازم

بنظر من سطح دونفر باید بهم بخوره و من حق رو ب پدر دختر میدم الان داغن و فکر میکنن بهتر از طرفشون نیست ولی بعد چندسال زندگی میفهمن ک سطح تحصیلات و مالی و اینا چقدر مهم بوده و ازش غافل شدن

پزشک مملکت از نوع دانشجوش😝...👩‍⚕️💉
بنظرم پدرش حق داره چه عجله ای داره ازدواج کنه 

اخه ادمي كه اينطوره فرق نداره دختر ٢٠ ساله يا ٣٠ ساله 

تا تهش ميخواد همين طوري كنه با هر خواستگار

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

واویلاااااااااا

این که شد پدر من🙁🙁🙁🙁

رابطه پدرم با ما عین رابطه دوتا دشمنه

ما رو دشمن خودش میدونه

ما هیچ کاری باهاش نکردیم

محبت نداره‌ خرجم نمیکنه فقط غذامون و میده

همشم رو اعصابه

هر وقتم خاستگار اومد گفتش به من مربوط نیس

پیش مهمونا نیومد و گند زد به خاستگاری

خدایا ما را به راست هدایت کن و صبر ایوب به همه بده

اگه بقیه موارد هم پدر همچین خواستگارهایی رو رد کرده، باید بگم پدرش متعصب نیست عاقله.

شرایط خواستگار اصلا مناسب دختر نیست. دختر هم که هنوز خیلی جوونه

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار