2777
2789
عنوان

نامزد لال

303 بازدید | 16 پست

با رفیقاش مثل بلبل حرف میزنه به من میرسه لال من از ادم لال بدم میاد یه کلمه حرف نمیزنه خجالتی نیستا نمیدونم چجوریه از من خوشش نمیاد اگه خوشش نمیاد چرا نامزدیو بهم نمیزنه والا نمیدونم الانم باهاش دعوام شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش بگو دفعه بعدی لال باشی با بیل میزنم تو ملاجت زبون باز کنی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بگو چرا لال مونی میگیری پیشم

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

فقط رابطه میدونن چیه اصلا به غیر این نمیدونن چی بگن منظورم جنس مرده

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
2790
2778
2791
2779
2792