حالم بدهههه خیلی .ناسلامتی لیسانسم رو گرفتم ولی کو کار به کی رو بزنم خدایا خودت ی کارخوب برام جور کن شوهرم نمیذاره برم منشی و...بشم بخدا دیگه خستم از یی پولی از اینکه اگه بخام ی لباس بخرم باید چن ماه پولامو جمع کنم اخر سرم برم ببینم پولش دوبرابر شده 😔همش دندون درد دارم سه ماهه پول جمع کردم یکیشو پر کردم الان اون یکی شروع کرده ب درد کردن با۲۲ سال سن ی دندون صاف تو دهنم ندارم 😔شوهرمم ک همش میگه شرمنده تو ودخترمم .پارسال کنکور ثبت نام کردم بخاطر فرهنگیان چون پول نداشتم کتاباشو بخرم حتی دست دوم رتبم شد ۱۲۰۰۰ قبولم نشدم برام دعا کنین 😔خدایا گله نمیکنم بابت سلامتی وخونواده وپدرومادرم قربونتم میرم ولی چی میشد یکمم ما پول دار میشدیم 😔
خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺