2777
2789
عنوان

واقعیت دردناک🥀🖤

289 بازدید | 10 پست

https://www.instagram.com/tv/CKwnIIGAq2q/?igshid=6r2zguksfzou

یخورده طولانی هست ولی ارزش دیدن داره🙃

داره از دردای ما خانم ها میگه که حتی تو خیابون هامون هم نامردی موج میزنه😓

خواستم این پست رو شیر  کنم به مناسبت روز زن که بگم زن بودن تو این مملکت چقدر سخته😔

خوشحال میشم نظراتتون و اتفاق هایی از این قبیل که براتون افتاده رو برامون تعریف کنید

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

نظری ندارین؟!؟

من متاسفانه یه خاطره خیلی بد تو دوران تقریبا بچگیم ازش دارم😔😔

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یادمه ۱۲ سالم بود که داشتم از کلاس زبانم میومدم خونه(یه کوچه با هم فاصله داشت)

یه مرد حدودا ۳۰ ساله افتاده بود دنبالم و حرفای رکیک میزد😔😔 تا چند ماه هر شب اون ترس تو من بود😓😓😓

دیدم حالم بد شد چون درک کردم کاملا  واقعا جامعه رو به گند کشیدن یکسری از مردا  تهشم بدیش ...

دقیقاااا👌🏻

کاش بدونن که چقدر با روح و روانمون بازی میکنن😔

اونوقت یسری از همجنس های خودمون میان بهمون انگ میزنن که خودتون کرم دارین، به اونا باید گفت زمین گرده

یادمه ۱۲ سالم بود که داشتم از کلاس زبانم میومدم خونه(یه کوچه با هم فاصله داشت) یه مرد حدودا ۳۰ ساله ...

ای جانم چه دردناک🥺💔

از این اتفاقا فکر کنم برای ۹۹ درصد دخترا افتاده 

و متاسفانه فقط هم به خاطر هوسبازی و چشم ناپاک اون اقایونه 

تنها علتشم تو کشور ما اینکه اینقدر که از حجاب خانوما میگن از کنترل کردن مردا و اینکه حق ندارن اینکارو کنن اذیتت کنن و ... نمیگن متاسفانه برای همین مردا اجازه ی هر رفتاری به خودشون میدن 

دقیقاااا👌🏻 کاش بدونن که چقدر با روح و روانمون بازی میکنن😔 اونوقت یسری از همجنس های خودمون میان ...

بله متاسفانه قسمت بد قضیه اینکه حتی اگه سکوت کنی و حرفی نزنی بازهم این اون خانم هست که سرزنش میشه و میگن حتما لباست بده یا ارایشت فلان بوده یا موهات ال بوده و هزار حرف دیگه ☹

کاش اینقدر به اقایون رو نداده بودن 

ای جانم چه دردناک🥺💔 از این اتفاقا فکر کنم برای ۹۹ درصد دخترا افتاده  و متاسفانه فقط هم به خ ...

خیلی باهات موافقم عزیزم👌🏻🖤

اصلا دلم نمیخواد در اینده دختری داشته باشم چون هیچ امنیتی براش نزاشتن

خیلی باهات موافقم عزیزم👌🏻🖤 اصلا دلم نمیخواد در اینده دختری داشته باشم چون هیچ امنیتی براش نزاشتن

دقیقا منم خیلی ترس دارم 

نه فقط دختر جامعه حتی برای پسرا هم بد شده برای بچه ها کلا ناامنه ..... برای پسر بچه ها 💔خیلی از این مسائل خوندم که فقط به دخترا هم ختم نمیشع 

کلا ادم از بچه داشتن میترسه چون نمیدونه از در که میره بیرون چی در انتظار بچشه 

بله متاسفانه قسمت بد قضیه اینکه حتی اگه سکوت کنی و حرفی نزنی بازهم این اون خانم هست که سرزنش میشه و ...

اره واقعا😔😔

مشکل از مادران ما هست که همچین پسرایی تربیت کردن

دقیقا منم خیلی ترس دارم  نه فقط دختر جامعه حتی برای پسرا هم بد شده برای بچه ها کلا ناامنه .... ...

متاسفانه همینطوره😢

جامعمون عجیب نا امن شده