2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

63 بازدید | 8 پست

سلام خوب هستین انشالله مادرم فاطمه زهرا حاجت دل تک تکتونو بده تورو خدا تورو این شب میلاد حضرت فاطمه میشه برام دعا کنین که تا عید ۱۴۰۰ با عشقم عقد کنیم و بریم سر ز ندگی خودمون اسمم طاهره اس تورو خدا دعام کنید

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من برات دعا میکنم ایشالا زودتر بری سر خونه و زندگیت  میشه برای منم دعا کنی خیلی راحت به عشقم ب ...

عزیز دلم فدات شم انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی به حق مادرم فاطمه زهرا چشم دعات میکنم فردا میای باهم نماز حضرت زهرا بخونیم ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلند نیستم ولی سعی میکنم یاد بگیرم و بخونم

عزیزم دو رکعت هست و تو رکعت اول بعد حمد ۱۰۰ تا سوره قدر و تو رکعت دوم بعد حمد صد مرتبه سوره قدر 

مرسی که گفتی گلم♥️اگه نتونستم با کمال میل میخونم💛💛

قبول باشه الهی