2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میفهمی دوسش داره؟؟؟مگه چیکارت میکنه مامانت؟

خیلی طرفداریش رو میکنه،همش میگه من مقصر طلاقمون هستم،همش قربون صدقش میره،همش تو فکرشه،میگه زنگ برنم بهش بیاد غذا ببره؟؟؟زنگ بزنم ببینم کاری نداره؟؟کمکی نمیخواد؟؟؟خیلی براش دل سوزی میکنه

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
خیلی طرفداریش رو میکنه،همش میگه من مقصر طلاقمون هستم،همش قربون صدقش میره،همش تو فکرشه،میگه زنگ برنم ...

عجببببببببببببببب، منم ب شک افتادم،چجوری یه مادر میتونه طرف دخترشو نگیره و‌همش برا یه غریبه دل بسوزونه

عجببببببببببببببب، منم ب شک افتادم،چجوری یه مادر میتونه طرف دخترشو نگیره و‌همش برا یه غریبه دل بسوزو ...

وای یعنی ممکنه؟؟؟از بس شوهرم ادم هرزه ای هم هست

وای یعنی ممکنه؟؟؟از بس شوهرم ادم هرزه ای هم هست

شوهرت آدم هرزه ای هست ولی بجز این رفتارای مامانت خدای ناکرده چیز دیگه ک ازش ندیدی؟؟ بد ب دلت راه نده حالا شاید مادرتم خام رفتار اون شده و فکر میکنه آدم خوبیه، معمولا دومادها خیلی چرب زبونن

شوهرت آدم هرزه ای هست ولی بجز این رفتارای مامانت خدای ناکرده چیز دیگه ک ازش ندیدی؟؟ بد ب دلت راه نده ...

اره شوهرم خیلی اپم چرب زبونیه،انشالله که چیزی نباشه

مامانم بیش از حد شوهرم رو دوست داره همش قربون صدقش میره  اخه کسی هست اینقدر دامادش رو دوست دا ...

نمیدونم والا.احساس یه زن اصولا اشتباه تمیکنه ولی آخه شما را ول کنه مادرت را بچسبه؟!!!!!!نمیدونم چی بگم

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️