2777
2789
عنوان

غم فوت پدر

183 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.راستش من ۷روز هست پدرم فوت شده.ازروز اول احساس پوچی شدید بهم دست داره.. بی انگیزگی.هیچی خوشحالم نمیکنه.غذا میخو رم هیچ طعمی برام نداره....نمیدونم چه کنم..کسی بوده اینجوری بشه بعد خوب بشه.؟ من چه کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روحشون شاد 🖤 از ته دلم براتون آرامش و شادی آرزو میکنم

الان مدت کوتاهی گذشته ولی سعی کنید با دعا و درد و دل با روحشون خودتونو آروم کنید و براشون به نیازمندا کمک بفرستید

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

عزیزم ایشالا خدا دلتو آروم کنه

قطعا خیلی دردناکه الان غمت تازست تو شوکی کم کم عادت میکنی سعی کن رو خودت کار کنی قران بخون براش بهت ارامش میده برو مزارش خیرات بده ارومتر میشی به این فکر کن که الان جاش راحته 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

عزیزم من پدرم راننده بودن و تصادف کردن و فوت شدن فوت شدن پدرم همانا و بدبخت شدن من همانا 

مادرم شوهر کرد و منو گذاشتو رفت منو دادن به عموم و من رشته تجربی معدل ۲۰مدرسه تیزهوشان مجبور به ترک تحصیل شدم و منو به زور داد به یه مردی که ۲۲ سال ازم بزرگتر بود من خیلی ناراحت بودم حتی اقدام به خودکشی هم کردم 

ولی خداروشکر هم وضع مالی و هم اخلاق شوهرم خوبه