2777
2789
عنوان

خوش قدم باجی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5998 بازدید | 41 پست
سلام من یک عمه خیلی مهربون و مومن دارم که اتفاقا سیار خیر خواه و دوست داشتنی است .ایشون حدودا 48 ساله اند و چند وقت پیش قرار شد که به طبقه اول خانه پدرم به عنوان مستاجر نقل مکان کنند . اما اشکال اینجاست که متاسفانه کلهم فامیل بر این عقیده اند که ایشون بسیار بد قدم است .!!!!همه فامیل از طفولیت عمه ام تا حالا هزاران داستان میگن که تا ایشون به دنیا اومد پدر بزرگشون فوت کرد و یا خانه شان را از دست دادن یا بیمارشدن یا در آستانه یه موفقیت حتمی شکست خوردن . اینها را مادر بزرگم هم قبول داشته و میگفته که عمه ام را هوویش جادو کرده و بیچاره عمه ام بعد از بیستوپنج سال زندگی متوجه این بد قدمی اش در خانواده همسرش هم شده و به قولی همه بدبختیها از وقتی عمه عروس اونها شده به وجود اومده . اون حتی سر عقد کسی نمیره چون هرکی عمه سر عقدش بوده بدبخت شده و سر عقد منم نیومده . خودش میگه حتی وقتی میخواستن تو بچگیش براش لباس بدوزن میگفتن این لباس مال منیژه نیسن تا چرخ خیاطی خراب نشه . خلاصه بد جوری خودشو بابت این قضیه باخته . حالا هم که داره میاد نزدیک پدرم اینها همه فامیل به بابا هشششششدار میدن !!!!!! من دلم براش میسوزه نمیدونم چه نظری دارید البته از نظر روانشناسی ساپورت میشه چون دخترش روانشناسی بالینی خونده اما واقعا جدا از خرافات عمه و حضورش بد شگونه . تا حالا با این قضیه برخورد کردین ؟ چکار باید کرد تا یه آدم پاقدمش سبک بشه ؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده !!این نینی سایت آدمو وسوسه میکنه که مشکل عمه اش را هم بگه تا راه حل پیدا بشه !!!!!!!!! ببخشید دیگه واقعا مشکل شده . من به عمه ام قول دادم براش یه کاری کنم . کمک
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
اطرافیان باید بهش کمک کنند فقط همین!
اگه اهل دعا هم هست خیلی از بلاها با دعا و صدقه دور میشه
حتی قضا و قدر هم تغیر می کنه به خدا توکل کنه و کمتر به این مسایل فکر کنه
شما ها هم باید بهش کمک کنین و این مسئله رو براش مرور نکنین و وقتی خودش
یادش میاد بحث رو عوض کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم از بس گفتن باورش شده و خودش موج منفی میفرسته من عموم همش میگفت چرا خواستگا راش را این دختر رد میکنه اگر ندیدید سرنوشتش مثل عمش نشد اخه عمم بدبخت بود و این طور شد که همه بهم میگفتن حتی مامانم میگفت عموت راست میگه اخه عمت هم الکی خواستگاراش را رد میکرد خلاصه ما شدیم مثل عمه جون من قبول نداشتم حرفاشون را و فکر میکردم اینا چرنده ولی از موجای منفیه اونا به سمتم بدبخت شدم به عمت بگو اجازه نده این اسمها را روش بذارند وموج منفی بفرستن سمتش بگو زیاد قران بخونه و امواج را از خودش دور کنه مگه میشه مشکلاته من شبیه عمم بشه اثر همین امواجه منفیه
می می ناز جان به نظر من اینها یک کمش به خرافات ربط داره و باقی به انرژی منفی یا مثبتی که خود شخص یا اطرافیانش به ان شخص میدن. آدم همیشه به هر چی فکر کنه و در نظرش مجسم کنه به دفعات زیاد ان اتفاق برای آدم میوفته .انطور که نوشتی فکر میکنم عمه شما ازدواج هم کرده و بچه هم داره و بچش هم تحصیل
کرده است .خوب اینها همه اتفاقات خوب است تو زندگی یک نفردیگه !آیا با ازدواج عمه شما اتفاق بدی برای همسر یا خانواده اش افتاده ؟ چرا اینها را به حساب خوش قدم بودن عمه نمیذارید؟!!!
به نظر من از بس از اول به طفلک عمه وقایع بد را نسبت دادن که ان بنده خدا خودش هم باورش شده .بهترین و بی ضرر ترین کار اینه که هر روز صدقه بدهید .و عمه هم از یک مشاور یا روانشناس برای دورکردن فکرهای منفی کمک بگیره .البته فکر کنم اگه ان شخص غریبه باشه نه دختر خودشون بهتر باشه .
ببخشید یک چیز را یادم رفت بگم.انهم اینه که اطرافیان هم باید دیدشون را عوض کنن.چون اگه منتظر باشن با دیدن عمه اتفاق بد براشو بیوفته حتمن همون طور میشه .موفق باشی خانومی
سلام می می ناز جون به نظر من که خوش قدمی و بد قدمی خرافاته اخه خودتون فکر کنید ببینید اصلا امکان داره که به خاطر پا قدم یه نفر کسی خوش بخت یا بد بخت بشه اگه این طوری بود که همه ادما میرفتند پیش اون کسی که به قول شما پا قدمش سبکه و همه مشکلات زندگیشون حل می شد این حرفا همش نتیجه یه سری باورهای غلط و قدیمی هستش عمه گرامی شما هم بهتره که به این حرفای صد تا یه غازه بعضی از ادما توجهی نکنند و فقط از خدا کمک بخوان تا این باورو اول از ذهن خودش وبعد از ذهن بقیه اطرافیانش خارج کنه شما و خانواده گرامیتون هم باید بهش کمک کنید و علی رغم حرفایی که بقیه راجع به بد قدمی عمه شما میگند حتما ایشون رو به خونه خودتون بیارید تا به همه ثابت کنید که افکارشون اشتباهه
ماجرایی که گفتی به درد ساختن فیلم سینمایی می خوره !!!!!!!!!!!!!!!!جالب بود ولی منم اعتقادی ندارم به نظر من همی چیز دست خداست
مهم نیست که دور و برت پر از آدم باشه........مهم اینه که دور و بریات آدم باشن
راست میگی شیوا جون ولی دیگه کار از موج منفی و این حرفها هم گذشته تقریبا هرکی که با عمه روبه روشده فوری یه چیزهایی رو از دست داده . همسرش هم تو 60 سالگی هنوز مستاجره و بعد از ازدواجشون تو ماه عسلشون از محل کارش که هواپیمایی بود اخراج شد بعد مادرش سرطان گرفت و ظرف سه سال هرچی داشتن و از باباشون به ارث رسیده بود خرج مادرشون کردن و آخر هم به رحمت خدا رفت . خود عمه با اینکه لیسانس است تا حالا هرجا کار کرده بعد از حد اکثر دوسال ورشکست شدن و باز بیکاره . خلاصه واقعا مثل فیلم سینمایی شده . باور کنین اگه فامیل ما برای شما هم از اتفاقهایی که به عمه ام مربوط میشه بگن شما هم برای برخورد با ایشون دچار تردید میشین !!!!!!!!!!!!!
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
من به چشم خیلی اعتقاد دارم... ولی خوشبختانه تا حالا با آدم بد قدم برخورد نداشتم... ولی این چیزهایی که شما میگی فکر می کنم بیشتر تلقین و ساخته ذهن خودشونه.. به قول بقیه خانومها اگه تا اون بیچاره رو می بینین منتظر یک اتفاق بد باشین .. یک جور انرژی منفیه و حتماً پیش میاد .. پس بهتره بهش انرژی مثبت بدین و اگه اتفاق خوبی تو خونه افتاد به حساب قدم عمه بذارین تا کم کم این حالت از بین بره و بقیه هم به این باور برسن .. اگه من بودم یک اتفاق نیفتاده رو طوری طراحی می کردم و یک ماجرای خوبی پیش میآوردم که همه فکر کنن به خاطر قدم عمه بوده و دهن به دهن می چرخوندم تا به گوش همه برسه .. و این فکر از ذهن همه کم کم بیرون بره...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
سلام من هم اعتقادی به بدقدم بودن ندارم.به نظر من این اتفاقاتی که افتاده میتونسته برای هر کسی پیش بیاد و به نظر من این اطرافیان هستند که این قضیه ها رو به عمه ات نسبت میدن و چون توی بچگیش این اتفاقات افتاده حالا هم هر اتفاقی میفته به اون بنده خدا نسبت میدن والا هیچ ربطی نداره.شاید خیلی جاها اتفاقات خوب هم افتاده ولی کسی به اونا توجه نکرده.حالا هم اگه خدای ناکرده مشکلی برای شما پیش بیاد هیچ ارتباطی به ایشون نداره چون ما اگه خوب توجه کنیم میبینیم که زندگی مشکلات زیادی داره و هر روز یه مشکل جدید تو زندگیمون پیش میاد و همه اینها برای تکامل معنوی ما هست و اگه به کل زندگیمون نگاه کنیم میبینیم که فقط نوع مشکلات در طول عمر ما تغییر میکنن و تمام شدنی نیستن.
سلام می می نازجان من اعتقادی به بد قدمی وخوش قدمی ندارم به کسانی که این حرف رابه عمت می زنن بگو خودشون بنشینند ببینند ازاولی که خودشون به دنیاآمدن چه اتفاقاتی افتاده همه اتفاقها خوب ویا بدنبوده پس نمی شه گفت اونها خوش قدم وعمت بدقدم است چون درطول زندگی عمت اتفاقهای خوب هم افتاده ولی همه به خاطرطرزفکرشان چسبیدن به اتقاقهای بد ویک مارک بد قدمی به عمه بیچارت زدن
خدااااااااااااااااااااااااااااایاااااااااااااااااااااااااااا کمکم کن