2777
2789

از حاضر جوابی ها و کارهایی که کردین بگین تشکر فراوان  

یکم فک کنین بگین    

توجه#  توجه#  اونایی که خانواده شوهر خوب دارن واسع اونا مناسب نیست بد آموزیه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خواهرشوهرای من خوشبخت نیست. انقدرم همه رو اذیت میکنن

خدا بی جواب نمیذاره حالاببین،دخترمردم باهزار امیدو ارزو میره خونه بخت ،واقعا خیلی کم دیدم از خانواده شوهر راضی باشه کسی،کسی خداشناس باشه بابنده خداهم خوب رفتارمیکنه

خدا بی جواب نمیذاره حالاببین،دخترمردم باهزار امیدو ارزو میره خونه بخت ،واقعا خیلی کم دیدم از خانواده ...

از همه چیز گذشتم و بخشیدم. ولی باز ول نمیکنن. مادرشوهرمم میگه من نمیدونم تو چه کینه ای از دخترای من داری. اونا اذیت میکنن من دعوا میشم

پسرم نوه اوله پسریه الان ۲۰ماهشه. هنوز کادو ندادن. خوب خیلیا میگن مگه محتاج کادوشونی. موضوع احترام و دوست داشتنه که نه تنها نمیزارن بلکه فقط دل میشکونن

از همه چیز گذشتم و بخشیدم. ولی باز ول نمیکنن. مادرشوهرمم میگه من نمیدونم تو چه کینه ای از دخترای من ...

عزیزم خداپسرتو برات حفظ کنه ایشالا،توهم جشن وشادیا اونا کادو نبر،چیزی ک عوض داره گله نداره

عزیزم خداپسرتو برات حفظ کنه ایشالا،توهم جشن وشادیا اونا کادو نبر،چیزی ک عوض داره گله نداره

همین کارو میکنم اونا خیلی به هم دیگه کادو های خوب خوب میدن ولی من تا الان از اول عقدم ۱۰۰۰تومن کادو یا تبریک نداشتم.😔 بخت باهام یار نبود. 

شوهرتم براش مهم نیس؟پدرشوهرومادرشوهرم ندادن یافقط خواهرشوهرات؟

هیچ کدومشون. پنج تا خواهرشوهر. بی احترامی خیلی میکردن. خیلی خیلی. انقدر سکوت کردم و هیچی نمیگفتم ، خواهر شوهر بزرگم برا اینکه صدامو در بیاره من چهل روز بود زایمان طبیعی کرده بودم و حالم خیلی اوکی نبود ، گفت گمشو از خونه مامانم بیرون ما عروس نخواستیم، گمشو با اون خانواده نجست😭 شوهرم هیچی نگفت. من گفتم نجس تویی و بچه هات. همه ریختن سرم که چرا به بچه هاش حرف زدی. بغض داره خفم میکنه.