2777
2789
عنوان

گوشت

88 بازدید | 14 پست

با گوشت خورشی بجز خورش و چلو گوشت چی میشه درست کرددلم ی غذای جدید میخواد

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

استامبولی پلو😋

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراک لوبیا سبز

دوست نداریم لوبیا سبز بجز مواردی ک لوبیا پلو بشه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

لوبیا پلو با گوشت خورشتی خیلی خوب میشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
لوبیا پلو با گوشت خورشتی خیلی خوب میشه 

امتحان میکنم

خوراک لوبیا چیتی...یا شوید پلو کن توش گوشت خورشتی بریز قبلش بزار بپزه ها

برم درست کنم شوید پلو با گوشت می ارزه ب امتحانش

اره خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کن😋😋😋

خوردیم خیلی خوشمزه شد دستت مرسی بانو

نووووش جونت ..گوشت بشه واس تنت😋😋😋

قربونت عشقم