2777
2789
عنوان

بی بی چک

67 بازدید | 9 پست

دوستایه گلم ۸ روز قبل موعد پریودی بی بی چک بزنم نشون میده اگه باردار باشم؟

البته اینم بگم هم ۸ روز به موعد پریودیم مونده بود هم ۷ روز بعد تخمک گذاریم بود که بی بی زدم و منفی شد! 

نه خیلیییی زوده که

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

ن خیلی زوده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی زوده برا من بعد یه هفته تاخیر مثبت شد

یعنی قبلش مثبت نمیشد؟

میشه بیای تاپیکم عکس بی بی چکامو ببینی

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
نه قبلش منفی بود روز چهارم تاخیر زدم منفی بود، تازه روز هفتم خیلی کمرنگ بود مثل هاله لقاحم دیر بود ...

آهان چه جالب...

نه قبلش منفی بود روز چهارم تاخیر زدم منفی بود، تازه روز هفتم خیلی کمرنگ بود مثل هاله لقاحم دیر بود ...

ااا چ جالب،طول دوره ات چند روزه اس؟واسه من منظمه و ۳۱ روزه اس و تخمک گذاریم روز ۱۷ ام سیکلمه