2777
2789
       اینجوری دیگه تاپیکی تو سایت نمی موند ...  یا اگه بودن جدید نب ...

میدونی منظورم رو نتونستم واضح بگم 

ببین من صب رفتم اومدم دیدم کلی تاپیکه بعدش دیدم اکثرااا تکراریه 

مثلا دیشب یه کاربری نوشته بود کادوی روز زن چی گرفتید رفتم اونجا گفتم بعد امروز دیدم چن تا دیگه با این موضوع هس نرفتم ....

کاش یه تاپیک بود راجب خانواده ی شوهر همه میرفتن پست میذاشتن ...

البته شایدم نظرم درست نباشه ولی اینجوری تاپیکاااا پرمحتواتر میشدن ....

من از روزی که عضو شدم یادم میاد انقد تجربیاتم رو در رابطه با خانواده ی شوهر تویه تاپیک های مختلف گفتم که دیگه خسته شدم 😆😂😃

انقد گه گفتم دیگه سبک شدم و عاشقه خانواده ی شوهرم شدم 😂😂😂😂

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی منظورم رو نتونستم واضح بگم  ببین من صب رفتم اومدم دیدم کلی تاپیکه بعدش دیدم اکثرااا تکر ...

نه حق با شماست ...

نی نی سایت جای عجیبیه ... همه چی توش پیدا میشه     ... بعضی اوقات کافیه یه سرچ بزنیم   مشکلاتمون حل میشه   

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

نه حق با شماست ... نی نی سایت جای عجیبیه ... همه چی توش پ ...

آره بخدااااا جای عجیبه و بعضی وقتا باحال 😆😆😆😆

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
آره بخدااااا جای عجیبه و بعضی وقتا باحال 😆😆😆😆

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .