2777
2789
عنوان

دوست رو مخ

156 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من هر وقت براي شوهرم تولد ميگيرم يا براي روز زن شوهرم بهم كادو بده يا روز مادر براي مادرم جشن بگيرم همش بهم ميگه پولاتو جم كن اين كارا الكيه ولي من دوس دارم همش ميگم اگه خدايي نكرده اگه ي روز نباشن من پول و اينا به چ دردم ميخوره به نظرتون كار من درسته من اصلانم ريخت و پاش نميكنم ولي در حد ي كادو كوچيكم اينو ميگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دوستمه ميگه اين كارا رو نكن پول جم كن

ولش باو..پول جمع کنی که چی بشه..پول برا خرج کردنه دیگه..حالا نه دیگه زیادی ولخرجی ولی بعضیا فقط علاقه به جمع کردن دارن هیچ استفاده ای از پولشون نمیکنن نمیدونم چرا🤦‍♀️

ولش باو..پول جمع کنی که چی بشه..پول برا خرج کردنه دیگه..حالا نه دیگه زیادی ولخرجی ولی بعضیا فقط علاق ...

ن من اصلا ولخرجي نميكنم ولي در حد معمولي چون اينجوري روحيه م شاد  ميشه ولي اون دلش نمياد ي قرون خرج كنه

ن من اصلا ولخرجي نميكنم ولي در حد معمولي چون اينجوري روحيه م شاد  ميشه ولي اون دلش نمياد ي قرون ...

اون مث کلاغه فقط جمع میکنه..تو کار خوبی میکنی بابا..بخدا من خودم با شادی بقیه کلی خوشحال میشم

اون مث کلاغه فقط جمع میکنه..تو کار خوبی میکنی بابا..بخدا من خودم با شادی بقیه کلی خوشحال میشم

مرسي عزيزم بابت انرژي خوبي ك از حرفات گرفتم  واقعا هم مثل كلاغه /ادم از فرداي خودش خبر نداره