2777
2789
عنوان

تجربه ی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3625 بازدید | 114 پست

آخه هزااااار تاااا؟؟؟ آدم یه دونه قرص میخوره ترس میفته تو وجودش تو چطور هزار تا خوردی.. بعدشم کلا قرص رو هر قرصی رو از یه بسته بیشتر بخوری اینقد حالت تهوع میگیری و احساس خفگی میکنی که دیگه نمیتونی ادامه بدی.

ان شاء الله که این تاپیک دروغه

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
من که باورم نشد باز صدتا قابل باور بود برام هزاااااار تا نه

باور کن تهوع گرفتم اما خوردم خوشبختانه قرصا کوچیک بود البته چند بار هم چند هایی رو بالا اوردم

شیطان را خواهم کشت... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که باورم نشد باز صدتا قابل باور بود برام هزاااااار تا نه

دروغ نمیگه از تاپیکاش فهمیدم مریضن 😕

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
آخه هزااااار تاااا؟؟؟ آدم یه دونه قرص میخوره ترس میفته تو وجودش تو چطور هزار تا خوردی.. بعدشم کلا قر ...

تهوع گرفتم اما خوردم دروغ ندارم بگم اون موقع اونقدر عصبانی بودم ک بیشتر هم بود می خوردم چند بار بالا آوردم اما همش رو ک نه خیلی زود اثر کرد بیهوش شدم

شیطان را خواهم کشت... 
تهوع گرفتم اما خوردم دروغ ندارم بگم اون موقع اونقدر عصبانی بودم ک بیشتر هم بود می خوردم چند بار بالا ...

وای😣 آخه نترسیدی از اینکه چه عاقبتی در انتظارته

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚
وااای باورم نمیشع اسی الکی میگی هززاااااار تا می‌دونی چقدره کم خالی ببند بابا من که باور نمیکنم با ع ...

باور نمی کنی هنوز هم ورق هاش رو نگه داشتم دقیقا ۱۰۱ ورق قرصه

شیطان را خواهم کشت... 

عزیزم بقیه شو تعریف کن. من حرفاتو باور دارم

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بعد اون ماجرا رفتار بقیه باهام ی کم بهتر شد ناخواسته باردار شدم وسط ماجرای خیانت مجازی همسرم قبلا ها گاهی الکل و مشروب می خوردم بعد ماجرای خیانت و دعوا و اینا مصرف بیشتر شد

شیطان را خواهم کشت... 

باردار شدم و ازمایش هام همه مشکوک بود اول خواستم سقط کنم اما بعدش خواستم نگه دارم خبری از بیماری نداشتم وقتی ازمایش ها رو بردم دکتر دید گفت باید سقط کنی و برای بار چهارم نمونه مغز استخوان بدی برای همین بستری شدم و تو ی روز سه تا بچه رو سقط کردم

شیطان را خواهم کشت... 
من ب عاقبت و اینا اعتقاد نداشتم اون موقع هنوز هم درست و حسابی ندارم

اشتباه میکنی..همهههه مشکل دارن..همههه هاا.. ولی نباید که سریع خودکشی کنی..این دنیا خیلی عمر کنیم فوقش ۱۰۰ ساله.. یعنی ۱۰۰ سال سختی میکشیم..اما اون دنیا بینهایته. مشکل ما اینه این دنیا رو حسابی جدی گرفتیم و اون دنیا رو شوخی.. اما برعکس کاملا...

من خودم افسرده  ام. وگاهی وقتا شدید میشه و به فکرخودکشی میفتم..اما از گناهش از عاقبت کارم میترسم. سعی میکنم تنها نباشم یا خودمو بزنم به اون راه..یا از خدا میخوام کمکم کنه که اینکارو نکنم. شماهم خدا خیلی دوستت داشته که یه فرصت دیگه بهت داده.. به خودت بیا و دیگه این کار و تکرار نکن

💚 اللهم عجل لولیک الفرج💚