2821
2789
عنوان

دوست همسرم...

174 بازدید | 10 پست

دوست همسرم آرایشگاه دارن(زنونه) بعد گیر داده خانومت رو بفرست پیش خانومم موهاشو رنگ کنه من دوست دارم آمبره کنم موهامم خیلی بلنده، نمی‌دونم رفتم اونجا بگم آمبره می‌خوام یا فقط یه رنگ ساده کنم، دلم نمی‌خواد فکر کنم پر رو ام، یا می‌خوام از موقعیت سواستفاده کنم. موهام رنگ و مش داره ولی نیاز به تجدید داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب هزینشو بده 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

نمی‌خواد هزینه بگیره، همسرم براش یه کاری کرده میخواد جبران کنه، نمیخوام عزت نفسم زیر سوال بره که سواستفاده گره، رنگ کارش معروفه کارش خیلی خوبه

نمی‌خواد هزینه بگیره، همسرم براش یه کاری کرده میخواد جبران کنه، نمیخوام عزت نفسم زیر سوال بره که سوا ...

اخرش کارت رو بده بعد اصرار کن 

اون هرچقد بخواد تخفیف میده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
2823
2791
2779
2792