2777
2789
عنوان

کراش بچگی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 179 پست
هوووووفف بازم تاپیک تکراری پر بازدید شدن چ سودی دارد ایاااا؟؟؟؟؟؟؟//

اولین باره درباره کراش بچگی و.. تاپبک میزنم😐🙂😐

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اولین باره درباره کراش بچگی و.. تاپبک میزنم😐🙂😐

یکی دیگه هم زده بود عشق بچگی همونه فقط تو زدی کراش

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
باکاشیزوما ، کاکرو ، پسردکترارنست

لهنتی ته کراشو خراشیدی خوب شد زن دکترارنست نفهمید وگرنه بنیان خانواده رو میپاچوندی😅😁

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
مجری توی کارتون مل مل 😂😂

مل مل همون برنامه هست که یه زن خرس گنده مسخره بازی در میورد و همه جیغ و دست و هورا ؟😐😂😂

مختار ثقفی 😐💔 خیلی جنتلمن بود برام 😂

وای فقد سوراخ دماغای تنگ و گشادش .... استغفرالله خدایا منو ببخش که به مختار هم رجم نمیکنیم 😂😂😂💔

بچه ها میشه بگید چجوری رویکی کراش میزنید یا دوسش دارید؟ من اصلااااا نمیفهمم تاحالا جز خانوادم هیییچ ...

خیلی راحت😂😂من گل این کارم