2777
2789

😂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای ما هم تو خونه دو طبقه هستیم طبقه پایین صابخونه میشینه یه روز در میون زنه میره بیرون بچش میزاره خونه میگه وقتی بیدار شد بیارینش بالا پیش خودتون انقد اذیت میکنه همشم مامانش بیرونه میترسم اخرم کرونا بگیریم از طریق بچش

منم یکی دوبار بچه همسایه اومد خونمون بار سوم درو وا نکردم دیگه نیومد. من کلا خوشم نمیاد بچه بیاد خونم حتی بچه خواهرم

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 

میخاد بهش رو نده اون پرو بشه  هرروز بیاد😂😂😂😂جاریه منم اینجوریه پسر همسایرو میبرد خونشون غذا بهش میداد بعد که ما اونحا بودیم میخاست بیاد با دخترای من بازی کنه راش نمیداد

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
منم یکی دوبار بچه همسایه اومد خونمون بار سوم درو وا نکردم دیگه نیومد. من کلا خوشم نمیاد بچه بیاد خون ...

واقعا؟من عاشق بچه ام دوست دارگ بیان با دختزام بازی کنن

واقعا؟من عاشق بچه ام دوست دارگ بیان با دختزام بازی کنن

من خوشم نمیاد بچه داری کنم برا بقیه. هر کیم بخواد جایی بره بگه میارم میگم شرمنده😂

همیشه نفر سوم یه رابطه شدن بد نیس، نفرسومی که وارد زندگی ما شد، همه دنیامون شد🤩🤩 و حالام منتظر نفر چهارمیم😁😁😁 
من خوشم نمیاد بچه داری کنم برا بقیه. هر کیم بخواد جایی بره بگه میارم میگم شرمنده😂

نه منم مسیولیت قبول نمیکنم با پدرو مادرشون میان اصلا به هیچ عنوان بدون خانواده قبول نمیکنم بچه ان شیطونی میکنن خطر ناکه