2777
2789
عنوان

یبوست بچه یکساله

76 بازدید | 8 پست

پسرم مدتی پیش پنج روز یبوست بود دکتر دارو داد چند روزی خوب بود باز دوباره یبوست شده ۳روزه داروشم میدم تاثیری نداره چیکار کنم مامانا بچم خوب شد؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

بچه منم یبوست داشت دکتر بهش شربتpeg داد باید حداقل یه دوره سه تا۶ماهه بخوره

خوب شد

این شربت دست ساز هست و فقط تعدادی از داروخانه ها دارن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما نور زایمان کردین پیش کدوم دکترش؟از اول تحت نظرش بودین؟

بله نور زایمان کردم،اگه اشتباه نکنم از ۶ماهگی تحت نظر بیمارستان نور بودم برای زایمان

بله نور زایمان کردم،اگه اشتباه نکنم از ۶ماهگی تحت نظر بیمارستان نور بودم برای زایمان

مگه خود بیمارستانم میشه تحت نظر بود ینی خود مطب دکتر نمیرفتید؟؟جای خوبیه؟؟دکترت خوب بود اتاق عمل اذیت نشدی؟

مگه خود بیمارستانم میشه تحت نظر بود ینی خود مطب دکتر نمیرفتید؟؟جای خوبیه؟؟دکترت خوب بود اتاق عمل اذی ...

بله میشه هفته یکبار دکتر میاد بیمارستان،دکترم مطبش تهران و کرج بود فکر کنم برای من سخت بود تو بارداری بخوام این راه برم. بیمارستان نزدیکم بود اونجا میرفتم،اره بیمارستان  خصوصیه خوبه،من راضی بودم