2777
2789
عنوان

دارم میترکم

99 بازدید | 5 پست

ای وی اف کردم و بتام افت افت کرد. نمیدونم تاثیر داروهاس یا چی حالم خوب نیست همش تپش قلب دارم استرس دارم انگار میخاد اتفاق بدی بیفته. خودمم داغونم همش حس میکنم ی هیچ دردی نمیخورم هیچ ارزشی ندارم تو زندگیمون. همش در حال گریه کردنم. دوس دارم بمیرم راحت شم. چکار کنم خالم بهترشه

.صلوات بفرست عزیزم...آدم که ناامیدنمیشه تا خدا رو داره....فردا تولد حضرت فاطمه هست...رو بهش بزن..مطمعن باش دست خالی برنمیگردی عزیزم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ب هیچکدومشون رو نمیزنم اونقد التماسش ن کردم فایده نداشت 

عزیزم برات دعا میکنم، اما اول و آخر خدا باید بخواد،سه نفرو میشناسم که با این ذکر بعد سالها بچه دار شدن ،الهی که تو هم به خواستت برسی. ذکر (الهی به حق بسم الله الرحمن الرحیم) روز اول صدمرتبه میگی ،روز دوم دویست بار ... تا چهل روز،هروز صد بار به روز قبلی اضافه میکنی تا چهل روز ،انشالله که حاجت میگیری اگر خواستی امتحان کن

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
دیگه ب هیچکدومشون رو نمیزنم اونقد التماسش ن کردم فایده نداشت 

حتما هنوز وقتش نشده عزیزم...درکت میکنم...منم گرفتار یه مشکل خیلی خیلی  بزرگم...منم بعضی وقتا واقعا کم میارم ولی سعی کردم ناامید نشم....خدا کمکت کنه عزیزم....

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

عزیزم شما پیش گویا مددی ای وی اف کردیذ؟ایا باردار بودید یا نه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی