2777
2789
عنوان

پدر(فرشته ی من)

134 بازدید | 11 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

این تاپیکی که زدم در مورد پدر بود،پدری ک تمام عمرش رو برای خوشبختیم زحمت کشیده خوردیم پوشیدیم گشتیم ولی متوجه نشیدم چقدر برای اینکه ما خوشحال باشیم و از بقیه کم نداشته باشیم زحمت کشید 

تا یه روزی چشم باز کردم دیدم موهاش سفید دستاش لرزون و زخم هایی ک روی انگشتاشه انقدر عمیقه که وقتی بهش گفتم شبا کرم بزن به دستت بذار خوب بشه گفت بیشتر میسوزه فردا دوباره سرکار زخمش باز میشه .....اون لحظه مُردم براش😭

این حرفم رو کسایی متوجه میشن که پدرشون کارگر و بنا باشه 

تا دنیا دنیاس تا خدا اون بالاست و تا قیام قیامت دوستت دارم و بیشتر از هر چیزی و هر کسی 

😔😔😔😭😭😭😭

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سختتر از همه اینکه بعد از این همه سال هیچی نداریم نه خونه نه بیمه فقط یه پدر سخت کوش یه مادر صبور یه خواهر برادر کوچکتر از خودم من که ازدواج کردم ولی...

ازدواج کردم ک بار یک نفر از رو دوشش بره کنار تا کمتر خمیده بشه 

کاش میموندم کاش کنارش کار میکردم باید پا به پاش کار میکردم 😞😭

خدایی هرجور حصاب میکنم بهترینه اولین مررد به معناعه واقعی توعه زندگیمه دعوا میکنیم اونم خیلی ولی نمدونید وقتی چیزیم میشه و اشک تو چشاش جمع میشه چقع از خودم بدم میاد مصخرع اص مردی ک کصی نمتونه بهش تو بگه اینجوری شه

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)

روزایی بود که همه تو شور و هیجان برای ثبت نام کلاسای کنکور بودن منم دوست داشتم برم ثبت نام کنم تا رتبه ی خوبی بیارم ولی وقتی رفتم و متوجه شدم هزینه ی کلاساش چقدره منصرف شدم خودم نشستم خونه کل کتابای ۳ سالم رو ریختم جلوم شروع کردم به دوره به مرور تا اینکه تو دانشگاه دولتی کرج شبانه قبول شدم ولی چون نتونستم پول شهریه رو بدم انصراف دادم