2777
2789
عنوان

دوقلوزایی

239 بازدید | 15 پست

سلام عزیزای دلم خانوما کسی از قرص کلومفین و آمپول HCG برای دوقلوزایی استفاده کرده تا به حال؟روش استفاده و زمان سونو و این چیزاشو میخواستم بدونم والا به دکتر زنان که میگم انگار فهشس میدم میگه دوقلوزایی یه مریضیه😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک و ن ت پا ر ه میشه

خیلی سخته کلا بچه داری اینو وقنی 1سالش شد با تن خسته و دست دردون میفهمی و ادم زود پیر میشه

ما ک تو یکیش موندیم 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

دوقلو زایی خوب نیست

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
وای من از پس یکیشم برنمیام الان عین چی پشیمونم

هان بخدا اینقد کمرم درد میکنه ک نگو هر روووز یجوریه بچه ادم ب غلط کردن میوفته

تو چند وقتشه

من 1 سالش شده همه چیش هم خورده داره پدرمو درمیاره بس ک میره رو مبلو میاد پایین😥😥😥😖😖

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
هان بخدا اینقد کمرم درد میکنه ک نگو هر روووز یجوریه بچه ادم ب غلط کردن میوفته تو چند وقتشه من 1 سا ...

مال من شش ماهشه ولی هفت ماهه بدنیا اومد...پدرمو درآورد ...ینی پیرم کرده پیییییر. همشم عر میزنه از بس فر میزنه هیچ کس طرفمم نمیاد

مال من شش ماهشه ولی هفت ماهه بدنیا اومد...پدرمو درآورد ...ینی پیرم کرده پیییییر. همشم عر میزنه از بس ...

تو تایپیکات گفته بودی مامانت کمکته برو خذاتو شکر کن دختر  

من ک تو غربتم پدرم درومده دیگ خستم خسته

اصلا نمیفهمم چرا خواب نداره ای خداااا

تو تایپیکات گفته بودی مامانت کمکته برو خذاتو شکر کن دختر   من ک تو غربتم پدرم درومده دیگ خستم ...

شانس ماس خواهر من. بخدا من بچه دیدم صدا از دیوار در میاد از اون درنمیاد ... 

من هم امپول زدم هم قرص خوردم ( مصرفشون باعث دختر زایی میشه )  البته من تنبلی تخمدان داشتم برای همین استفاده کردم و بچه هام دوقولو شدن ماه 1 تا 3 خونریزی داشتم که دارو مصرف کردم بعد هم عمل سرکلاژ انجام دادم فقط 5 روز داخل ماه نهم رفتم که از ترس خفه شدن و اینا عمل سزارین شدم که داخل دستگاه هم نرفتن هرکدوم 2کیلکو 200 بودن  الان 6 سالشون شکر خدا راضی ام البته مامانم و مادرشوهرم خیلی کمکم کردن.

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
من هم امپول زدم هم قرص خوردم ( مصرفشون باعث دختر زایی میشه )  البته من تنبلی تخمدان داشتم برای ...

دوقولو جان میشه بهم کمک کنی قرص رو چجوری مصرف کردی و آمپول رو چجوری تزریق کردی ؟؟؟؟؟

دوقولو جان میشه بهم کمک کنی قرص رو چجوری مصرف کردی و آمپول رو چجوری تزریق کردی ؟؟؟؟؟

دقیق یادم نیست چند سال گذشته 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........