2777
2789
عنوان

سفر به ترکیه

163 بازدید | 21 پست

بچه ها کسی میدونه الان اوضاع چجوریه واسه رفتن به استانبول ؟ همه جا قرنطینه است ؟ یا بازه ؟ 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرنطینه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

قرنطینه بعد از کرونا برو خیلی خوش میگذره

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
قرنطینه بعد از کرونا برو خیلی خوش میگذره

دفعه اولم‌نیست میرم

الان واسه اسفند میخوایم بریم 

میخوام ببینم اوضاعش چجوریاست

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
عزیزم شنبه یکشنبه بیرون رفتن ممنوعه

واقعااا؟ 🥺

دفعه اولم‌نیست میرم الان واسه اسفند میخوایم بریم  میخوام ببینم اوضاعش چجوریاست

اها

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
بله من آنکارا زندگی میکنم

تا کی این قانون هست؟ 

تا کی این قانون هست؟ 

فعلا که خیلی وقته به همین منواله البته خیلی بهتر شده اوایل هرروز ممنوع بود فقط یکشنبه اونم برای خرید حق بیرون رفتن داشتیم ،اینم بگم بالای ۶۵ سال از ۱۰صبح تا ۱ و زیر ۱۸سال از ۱ تا ۴ میتونن بیرون باشن ،

فقط غیرممکن،غیرممکن است.
فعلا که خیلی وقته به همین منواله البته خیلی بهتر شده اوایل هرروز ممنوع بود فقط یکشنبه اونم برای خرید ...

ولی هتلا و مراکز خرید بازن اتفاقا ایرانی هم زیاد میبینیم😁

فقط غیرممکن،غیرممکن است.