2777
2789
عنوان

عای ددد/

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 146 پست
🥺🥺🥺🥺

هاع نکبت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عای میترسم/

های چرا میترسی؟

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

های چرا میترسی؟

میترسم بمیرم/

کروناس فک کنم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
حدیث از دست رفتم/ بویایی ندارم میفهمی/

مشکوکی حسابی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
عمیدونم عمضا عودمم عینقدر عکر عردم عوشتم

قاش قی قصرف/

مشکوکی حسابی

عای ننع/

تنمو نلروزن/

میترسم/

خاک تو سرت...هستک حجاب مجابو رعایت میکنیا ماسکتم میزنی عین ادم استع میری استع میای/

حجاب جیه🤣جلو موهامو دارم اسپری رنگ ابی میزنم😐🤣فقط نمد پیاده برم یا با تاکسی خونشون نزدیکه تقزیبا

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
عای ننع/ تنمو نلروزن/ میترسم/

نه ترسی نداره. فقط بیرون نرو قرنطینه باش 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
عاااای نه بابا نترس ما از این شانسا نداریم عاااای تو اگه مارو تو گور نکنی نمیمیری عای

عای خدا حفظت کنع خیالمو تخت کردی لاناتی خدا خیرت بدع عااای چقد اطمینان خاطر گرفتم/

عاای خدانکنع دور از جونت بمونی ک کمپوتکم/