2777
2789
عنوان

عای ددد/

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه علی انصاریان دعا کنید رفت تو کما😭😭😭

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
ای وای دختر  منم همینم من قبلا یبار کرونا گرفتم خدایا بسمه😭😭😭

انقد خودمو فداتون کردم نگا چی ب روزم اوردین تقصیر شماس همش  /

وگرنع من ک رعایت میکنم پلشت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من فقط ابریز بینی و گلودرد و بدن درد داشتم😶تب نداشتم  الان بهتر شدم باز

دارم میمیرممم😞

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
عای و درد عای و زهر چرا مواظب خودت نیستی پلشت گوراز😐🤬🥺

هستی شتکو پتک میکنما نا ندارممم میفهمی عاااای خدااااااا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
واسه علی انصاریان دعا کنید رفت تو کما😭😭😭

وا چرا/

نبات داغ  بخور

اگ کوردی میدونی هزبوه چیع درستع..هزبوه خوردم الان/

یکم دیگ اب داغ بکشم بالا/

عای هیچ کاری نکن همدردی بلد نیسی    /

خو چیکار کنم باشه عزیزم تو کرونا داری تا چند وقت دیگه هم حالت بدتر میشه و رو به دوراز جون موت میشی خوبببببه

وخدایی که در این نزدیکی میزند لبخندی به تمام گره هایی که تصور دارم همگی کور شدند....
انقد خودمو فداتون کردم نگا چی ب روزم اوردین تقصیر شماس همش   / وگرنع من ک رعایت میکنم پلشت/

😂😂😂من که همش میگفتم خدانکنه😂ولی دو سه باری گفتم فدام شی خدایا بسه دیگه بیشتر از این نشع😂😂😂😂❤

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
من همسرم سه ماه میگذره که کرونا گرفته بوده، ولی هنوز بویایی نداره

عای خدا بدنم درد دارع/

ی سرع سرفه/

هوووف/

من خیلی سیستم ایمنیم ضعیفع/

میترسم/

خو چیکار کنم باشه عزیزم تو کرونا داری تا چند وقت دیگه هم حالت بدتر میشه و رو به دوراز جون موت میشی خ ...

نموخام دیگ دیگ دیرع دیر گفتی من روحیم ترک خورد دیگ/