2777
2789
اگه خانواده در جریان نیستن حتمإ بهش بگو. بعدشم بهتره مادرتون با زن عمو صحبت کنه. بزرگترا بشون برمیخو ...

بابام میدونه متاسفانه مادرم فوت کرده 

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام میدونه متاسفانه مادرم فوت کرده 

خدا رحمتشون کنه. پس بابا باید زنگ بزنه با عمو صحبت کنه. تجربه نشون داده اگه به خود دختر بگی از هولش میگه نه. از طریق‌خانواده وارد بشین بهتره

خدا رحمتشون کنه. پس بابا باید زنگ بزنه با عمو صحبت کنه. تجربه نشون داده اگه به خود دختر بگی از هولش ...

من می دونم کارم درست نیست و اگر بگم اون جواب درس حسابی نمیده ولی جواب داداشم چی بگم که خودش ترهدمستقیم حرف بزنه

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
من می دونم کارم درست نیست و اگر بگم اون جواب درس حسابی نمیده ولی جواب داداشم چی بگم که خودش ترهدمستق ...

بهش بگو اینجور صلاح نیست. اگه اصرار داره خودش بره حرف بزنه بهش بگو اگه از طریق بزرگترا وارد شیم احتمال موفقیت بیشتره