mmonaa_jooni مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4235 عنوان یخچال امرسان خوبه؟ 772 بازدید | 9 پست یخچال مامانم اینا خرابه، میخوام روز مادر براش بگیرم امرسان مد نظرمه کسایی ک دارن راضی هستین؟قبلا اسنوا داشته ک خراب شده الانپولم نهایتش ۹ تومنه اگه یخچال بهتری تو این قیمتا سراغ دارید مدلشو بگید لطفا. مرسی 1399/11/14 | 10:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21527 مامان من قدیمش امرسان بود ولی چون کوچیک بود امرسان مدل دیگشو چندسال پیش خرید وخیلیم راضیه مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 من امرسان دارم راضیم تو ایرانیها از همه بهتره من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
mmonaa_jooni مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4235 مامان من قدیمش امرسان بود ولی چون کوچیک بود امرسان مدل دیگشو چندسال پیش خرید وخیلیم راضیه خب خداروشکر، پس منم امروز میرم میگیرم، انشاالله ک خوب باشه
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 صدا نداره ؟ شنیدم یخچالهای ایرانی سر و صدا زیاد داره موتورشون گفتم بین ایرانیها بهترینه وگرنه اصلا با سامسونگ قابل مقایسه نیست و صداش تز بقیه ایرانیها خیلی کمتره ولی حتما باید ارتفاعش درست تنظیم شه من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
mmonaa_jooni مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4235 من امرسان دارم راضیم تو ایرانیها از همه بهتره خدارو شکر ک خوبه، من ی جا خوندم بعد ی مدت لوله کشیش خراب میشه، شما چند وقته دارید؟
پفکیییی عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 11355 بخر خیلی خوبه شکرخدا من دارم راضیم ...خرابی مال همه ی وسایل برقی هست مامانم بهترین برند یخچال رو گرفت بعد یکی دوسال هراب شد اومدن سرویسش کردن . دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین
mmonaa_jooni مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4235 بخر خیلی خوبه شکرخدا من دارم راضیم ... خرابی مال همه ی وسایل برقی هست مامانم بهترین برند یخچ ... مرسی عزیزم
mmonaa_jooni مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4235 بنظرتون یخچال امرسان بخرم یا اسنوا؟ من برا مامانم امرسان گرفتم روز مادر، تا الان ک راضیه، خداروشکر خیلی خوبه، قبلشم چند سال اسنوا داشت، اونم خوب بود، ولی الان اسنوا زن عموم داره زیاد راضی نیست