2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 30 پست
خیلی تصمیم ناپخته ایه

مگه همه باید تخت بخرن آخه خواهرم😐منم باردارم تخت نخریدم برا بچم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولش کنید ذوق داره بزارین هرکار دوست داره انجام بده من باردارم درکش میکنم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگه خودشم تخت نداره فکر خوبیه، ولی اگه خودش تخت داره ضایه س بچه رو روی زمین بخوابونه، حداقل بگو یه گ ...

نه خودش ک تخت داره

اصن واسه جهیزیه ک میخواستن سرویس چوب بخرن اول رفت سراغ تخت😂

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
نه خودش ک تخت داره اصن واسه جهیزیه ک میخواستن سرویس چوب بخرن اول رفت سراغ تخت😂

خب اگه خودش تخت داره بچه باید کنارش باشه.مگه اینکه خودشم بره رو زمین بخابه

همه کسم دخترم❤
خب خودتون تخت دارین؟

خودم دارم ولی بچم پیش خودمون بخوابه مگا چقده شایدم کلا رفتیم رو زمین همگی خوابیدیم اجبار ک نیست والا😂

من از گهواره بدم میاد نخریدم تختم نخریدم تو جیگر خودم میخوابونمش

ولی در کل ب نظر من

بهتره تخت بخره

چون اسباب بازی بعدا جور میشه

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
خودم دارم ولی بچم پیش خودمون بخوابه مگا چقده شایدم کلا رفتیم رو زمین همگی خوابیدیم اجبار ک نیست والا ...

منم نمیخام تخت بخرم چون نمیره روش ک بخابه دکور میمونه اما احساس میکنم بچه رو له میکنیم رو تخت یه وقت حواسمون نباشه

همه کسم دخترم❤
منم نمیخام تخت بخرم چون نمیره روش ک بخابه دکور میمونه اما احساس میکنم بچه رو له میکنیم رو تخت یه وقت ...

نترس بابا ما همین الانم ک بچه دنیا نیومده شبا هی بیدار میشیم همش نگران بچمونیم چجوری اونموقع یهو بچرو له میکنیم آخه😂😂من براش ی دست تشک و پتو و اینا دادم دوختن قشنگ و شیک اونو پهن‌میکنم رو زمین خودمونم کنار بچمون میخوابیم 🤩😂....یا میزاریم رو تخت میخوابیم پیشش .....من بچه برادرشوهرم ۴..۵ سالشه وقتی میاد خونمون گاهی میبریمش رو تخت میش خودمون میخوابونیمش جا هممونم هست....گهوارهم فقط برا یکی دوماه اوله نخریدم مامانم گفت حداقل کریر بخر گفتم نه 

نترس بابا ما همین الانم ک بچه دنیا نیومده شبا هی بیدار میشیم همش نگران بچمونیم چجوری اونموقع یهو بچر ...

منم گهواره و کریر و کالسکه اینا کلا نخریدم خواستم تخت کنار مادر بخرم اما هنوز دو دلم عاخه ما مستاجریم نمیتونم براش تخت بخرم شاید جا ب جا شدیم دیه جا نداشتیم

همه کسم دخترم❤
منم گهواره و کریر و کالسکه اینا کلا نخریدم خواستم تخت کنار مادر بخرم اما هنوز دو دلم عاخه ما مستاجری ...

منم چون مستاجرم نخریدم ....اخه مثلا فقط برا خواب بچرو میزاری رو تخت بعد تو طول روز ک کار داشتی یا مهمون بود یا خودتون تو حال نشسته بودین بچرو نمیشه تنها بزاری تو اتاقش برا خواب که ...ادم هی دلش میخواد جلو چشمش باشه منم گفتم میزارمش روزان رو همون تشک برا خودش بازی کنه و بخوابه هی نخوام ببرمش تو اتاق بیارمش بیرون ....هرموقعم شلوغ بود خونه یا تو حال خوابش نمیبرد میزارمش رو تخت خودمون تو اتاق خواب راحت بخوابه 

منم چون مستاجرم نخریدم ....اخه مثلا فقط برا خواب بچرو میزاری رو تخت بعد تو طول روز ک کار داشتی یا مه ...

عاره خب منم همینطورم تو طول روز میارمش بیرون نمیزارم تو اتاق بمونه اگه مطمئن شدیم له نمیشه تخت کنار مادر هم نمیخرم😂

همه کسم دخترم❤
عاره خب منم همینطورم تو طول روز میارمش بیرون نمیزارم تو اتاق بمونه اگه مطمئن شدیم له نمیشه تخت کنار ...

انشالا بسلامت بغل بگیریش🤩