2777
2789
عنوان

سیسمونی

323 بازدید | 30 پست

خواهرم واسه سیسمونیه دخترش میخواد

تخت خواب نخره ب جاش اسباب بازی بخره

همه میگن این کار رو نکن ولی گوش نمیده

تعداد رای : 23
نظرسنجی
تخت خواب بهتره
19
82%
اسباب بازی بهتره
4
17%
نمد😂
0
0%
‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد بچه رو کجا میخوابونه؟ روی اسباب بازیا؟ 😐

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

دختر من دوسالشه هنوز خیلی از اسباب بازیاش سر در نمیاره ولی از تختش بیشتر استفاده میکنه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

منم باردارم برا سیسمونی تخت نخریدم گهواره هم نخریدم کالسکه و کریرم نخریدم ...مگه چی میشه😐

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

تخت خواب ۸ ۷ تومنه کم کمش اسباب بازی بترکونه ۲ ۳ تومنه شای از نظر مالی میخواد اینکارو کنه

نه بابا اسباب بازی بشدت گرونه کی میگه دو سه تومن من تازه تو ارزونی برای پسرم چندتا وسیله گرفتم سال 96تقریبا 5 تومن فقط کنترلی و... شد بجز اسباب بازی متفرقه

بعد بچه رو کجا میخوابونه؟ روی اسباب بازیا؟ 😐

میگه ب جاش رخت خواب میده واسش بدوزن

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
وای چند سالشه؟!!! 😐 

وا😐

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

منم همینکارو کردم رخت خواب برا بچم دوختن 

اگه خودشم تخت نداره فکر خوبیه، ولی اگه خودش تخت داره ضایه س بچه رو روی زمین بخوابونه، حداقل بگو یه گهواره بخره خیلی هم ارزونه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️