خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
منم باردارم برا سیسمونی تخت نخریدم گهواره هم نخریدم کالسکه و کریرم نخریدم ...مگه چی میشه😐
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
تخت خواب ۸ ۷ تومنه کم کمش اسباب بازی بترکونه ۲ ۳ تومنه شای از نظر مالی میخواد اینکارو کنه
نه بابا اسباب بازی بشدت گرونه کی میگه دو سه تومن من تازه تو ارزونی برای پسرم چندتا وسیله گرفتم سال 96تقریبا 5 تومن فقط کنترلی و... شد بجز اسباب بازی متفرقه
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
اگه خودشم تخت نداره فکر خوبیه، ولی اگه خودش تخت داره ضایه س بچه رو روی زمین بخوابونه، حداقل بگو یه گهواره بخره خیلی هم ارزونه
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️