2777
2789
عنوان

چقد عجیبهههه😬😬😬

213 بازدید | 14 پست

مثلا من قدم 164 وزنم 52 ارزومه 60کیلو بشم دارم تلاش میکنم به این وزن برسم 

بعد یکی میبینم تو امضاش زده مثلا قد165 وزن هدف52😡😡😡

چرا همه چی برعکسههه

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺

😐💔

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استخون بندی ها و نوع اندام ها متفاوت 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
خب اونایی ک میخوان خیلی لاعرشن استخون بندیشون چطور درشته؟

منظورم این 3 ادم ولی یکی استخون بندیش ریز یکی نرکال یچی درشت 

اینا اندامشون مثل هم نیست

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
منظورم این 3 ادم ولی یکی استخون بندیش ریز یکی نرکال یچی درشت  اینا اندامشون مثل هم نیست

میفهمم چی میگی 

الان ینی اونی ک استخون بندش ریز باید لاغر باشه اونی متوسط متوسط باشه اونی ک درشت ی خورده تپل نسبت به دوتایی دیگ درسته؟؟

کاربری 1402به بعد دست خودمه☺
میفهمم چی میگی  الان ینی اونی ک استخون بندش ریز باید لاغر باشه اونی متوسط متوسط باشه اونی ک در ...

اوهوم مثلا زنداییم قدش 158 اینا وزنش 50 خب وزنش استاندارد ولی خیلی لاغر چون استخون بندیش ریز ولی من اگ یروز بشم 50 کیلو مثل اوننمیشم چون استخون بندیم نرمال